Witam, mam stwierdzone pcos i po badaniu hsg stwierdzono, że posiadam również...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: alka (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/alka/watek/39507/1.html#p39507http://www.forumginekologiczne.pl/forum/alka/watek/39507/1.html alka Gość
Witam Was dziewczyny.
Ja chciałabym podzielić się z Wami swoimi poglądami na temat brania tabletek. Otórz najlepsze jakie brałam to Femoden brałam go przez okres 7lat, pózniej niestety zaczęły się skoki ciśnienia.
Odstawiłam ponieważ w trakcie trwania m-czki dokładnie w drugim dniu miewałam już takie silne bóle głowy że za każdym razem kończyło się pogotowiem. odstawiam środek na rok czasu. Femoden oglnie jest świtny nic a nic nie tyłam dobrze się czulam idealnie ale widocznie za długo brałam go bez żadnej przerwy.
Ginekolog kazała mi jeszcze w miedzy czasie zmienić na inny niestety nie pomogło zaczęłam brać ''yasmin" przytyłam w pom 1 op. 4 kilogramy i do tego puchły mi łydki, czułam się jakbym była napąpowana. "Po roku przerwy postanowiłam spróbować ponownie zaczęłam naklejać sobie plastry było super bo powiększyły się piersi ale waga również poszła znacznie do góry przytyłam w 1 m-c ok.5 kg. W trakcie naklejania 3 plastra nie wytrzymałam bo napuchły mi tak nogi że nie mogłam ukucnąć. Odkleiłam go nie zastanawiając się ani minuty. Objawy przeszły a ja znowu odstawiłam środki na 4 m-c. Teraz zaczęłam brać harmonet i czekam na reakcję biorę go dopiero 2 dzień i czytam co o nim piszecie. Narazie nie mogę na ten temat nic napisać oprócz tego że nie chce mi sie jeść. Tak jak widzicie każda z nas reaguje inaczej podzielę sie z Wami informacjami po m-cu czasu tymczasem czytam dalej wasze wypowiedziOstatnia edycja: - Gość
- Macica dwurożna
- KamaKam
Kochałam się 6 dni przed okresem i w tym czasie bolą mnie piersi czy zajde w ciaze
- Znikająca kreska.
Dziś zrobiłam test czyli 9 dni po owulacji wyszla druga kreska a za 2 minuty...
- Bielactwo
Mam bielactwo . Jak wyleczyłem tarczyce to zacząłem sie pigmentowac . Teraz TSH w...