Witam, od kilku dni mam problemy z bólem brzucha ból rozciąga się tak w...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Bardzo wazne/ wczesna ciaza, ostatnio poronilam w lipcu a teraz krwawie!!! (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/bardzo-wazne-wczesna-ciaza-ostatnio-poronilam-w-lipcu-a-teraz-krwawie/watek/30579/1.html#p30579http://www.forumginekologiczne.pl/forum/bardzo-wazne-wczesna-ciaza-ostatnio-poronilam-w-lipcu-a-teraz-krwawie/watek/30579/1.html Bardzo wazne/ wczesna ciaza, ostatnio poronilam w lipcu a teraz krwawie!!!
Wiec zaczne co i jak bylo i jest.
Wiec tak mieszkam w Szkocji
Mam nieregularne cykle i niestety jajeczkowanie rowne zeru! OD mojego ginekologa z Pl w lutym dostalam Clodtilbegyt na wywolanie owulacji, bralam Clo od 3 do 7 dc i tak najprawdopodobniej mialam podwojna owulacje tak mysle jedna kolo 11dc druga po 20 dc wiem ze dziwne ale przy CLO normalne, test jak robilam w 29 dc wyszedl negatywny i dopiero w 33dc wyszedl pozytywny ale taki dziwny bo druga kreska byla bardzo jasna!
wiec zdrobilam jeszcze jeden w 35 dc i wtedy wyszedl w miare ok.
Zaczelam krwawic w 50dc i krwawie juz lekko do dzis czyli 53 dc
W 51 dc beta byla 325 wiec wychodzi mi to na jakis 4 tydzien zycia dzidziusia maxymalnie.
Dzis bylam znow na becie wyniki o 16, wiec jesli sie podniesie troche lub troche wiecej to oddam dusze diablu!!! Bo jest mozliwe ze ja bylam w ciazy blizniaczej po tej stymulacji i jeden Dzidzius odszedl a drugi zostal wiec wtedy beta moze podskoczyc tylko troszke lub nawet bardzo nieznacznie opasc.
Mam wyznaczony scan na za tydzien i mam robic caly czas bete i zobaczymy,
ale wiem ze jak dzis bedzie beta lepsza to chyba oszaleje ze szczescia a jak spadnie to z rozpaczy
boze co ja bym oddala za dobra nowine
diablu dusze bym oddalaOstatnia edycja:MAMA ZOSI 14.05.2003
I moze...... - Gość
- Pomocy !Forum: Kobieta i zdrowie
- 2 kreseczki
Posyłam zdjęcie ale kreska juz wyschla co o tym sądzicie?
- Dokuczliwe coś między odbytem a pochwą
Witam, co jakiś czas nawracają dziwne pryszcze (?), w małej ilości, trudno...
Forum: Infekcje intymne - Krązek dopochwowy
Heeeej, dziewczyny czy zauwazylyscie tycie po tych krazkach? Wszystkie watki z forum ktore...