Witam. Czy jak test owulacyjny wyjdzie dodatni to zawsze od tego momentu jest max 36 h do...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: boję się (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/boje-sie/watek/69444/1.html#p69444http://www.forumginekologiczne.pl/forum/boje-sie/watek/69444/1.html boję się
Witam! Jestem nowa na forum i wiem,że podobne tematy już pojawiały sięnie raz.
Mam 28-29 dniowe cykle. Zawsze były regularne. Od niedawna staramy się moim ukochanym o dzidzię.
W zeszłym miesiącu @ przyszła 2 dni wcześniej i to bardziej obfita niż zawsze. Teraz jestem w 34 dniu cyklu i nic. Nie mam nawet śluzu zwiastującego @ jak zawsze tylko ciągle czuję, że mam mokro. Wczoraj byłam na dalekim spacerze. Jak wróciłam bardzo bolał mnie brzuch byłam nawet pewna, że to @. Poleciałam do łazienki i nic. Odpoczęłam i ból przedzedł. Tylko ćmiło i było mi niedobrze-pewnie nerwy.
W 22 dniu cyklu robiłam badanie z krwi i wyszło poniżej 3, testy sikane nie wyszły ani 29 dnia ani dzisiaj z rannego moczu.
Brzuch mnie pobolewa ale nie tak mocno jak na @.
Piersi bolały mnie mocno . teraz bolą mniej i mam pełno syfków na twarzy. Temperatura spoczynkowa od paru dni wynosi 36,8 ale sprawdzam też póżniej i jest 37,2-37,5 w pochwie. Przedwczoraj miałam nawet 37,9 w ciągu dnia. Co to oznacza?
Śluz płodny widziałam 13 dnia cyklu ale test nie pojazał owulacji chyba,że coś źle zrobiłam. Bo akurat tego dnia zrobiłam go popołudniu.
Dodam, że mieszkam w Norwegii i czekam na wizytę u lekarza ogólnego aby dostać skierowanie do gina. W mojej miejscowości nie ma prywatnego zresztą prywatni lekarze są horrendalnie drodzy. Po wizycie u ogólnego mam czekać na list w, którym będzie termin wizyty u gina i jak znam życie to nie wcześniej niżza miesiąć. Jestem załamana. Robiłam 1 kwietnia hormony i nie wiadomo kiedy będą. Tragedia!
Mam prawie 35 lat to by była pierwsza dzidzia. Nie wiem co jest grane bo od wielu lat okres nigdy mi się nie spóźniał.
Może jestem już za stara na dzidzię?
Dziękujęza każdą odpowiedż, która mi coś podpowie. Pozdrawiam ciepło mamusie obecne i przyszłe.Ostatnia edycja: - Gość
- Bol poowilacyjny ?
- 2 kreseczki
Posyłam zdjęcie ale kreska juz wyschla co o tym sądzicie?
- Brak kolejnej miesiączki
Witam,Mam problem.Używałam krążka nuvaring prawie 2 lata. Odstawiłam...
- Spóźniający się okres
Witam okres spóźnia mi sie już tydzień, bardzo panikuję nie mogę...