Miewam nieregularne cykle,trwajacr nie krocej niz 27/28dni,ostatni cykl.trwal az 35 dni....
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Temat: Brak okresu i minusowy wynik testu ciązowego - czy to oznacza chorobe? (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/brak-okresu-i-minusowy-wynik-testu-ciazowego-czy-to-oznacza-chorobe/watek/16738/1.html#p16738http://www.forumginekologiczne.pl/forum/brak-okresu-i-minusowy-wynik-testu-ciazowego-czy-to-oznacza-chorobe/watek/16738/1.html Brak okresu i minusowy wynik testu ciązowego - czy to oznacza chorobe?
Witam. Zwracam sie do Państwa z pytaniem które ostatnio nie daje mi spac po nocach. Bardzo się martwie o zdrowie mojej dziewczyny. Problem lezy w tym, że nie może dostać okresu. Termin minął już 12 dni temu. Zrobiliśmy dwa testy ciążowe w odstepie 5 dni i każdy był ujemny. Sparaliżowani poszliśmy do lekarza ginekologa. Na usg doktor nie stwierdził ciąży. Przypisał mojej lubej tabletki na wywołanie okresu o nazwie "Duphaston" i kazal czekac na wyniki cytologiczne. Po upływie 10 dni od brania tabletek- jezeli okres by sie nie pojawil mamy złożyć lekarzowi następną wizyte. Dzisiaj jest 3 dzień brania tabletek, 12 dzień opóźnienia a okresu ciągle nie ma. Bardzo się martwie o zdrowie mojej jedynej. Co bedzie jezeli w ciagu tych 10 dni brania tabletek nie wystapi okres? Co nam wtedy powie lekarz? Co to mogło by oznaczać? Czy moja dziewczyna jest na coś chora? Czy juz nigdy nie dostanie okresu? Czy bedziemy mogli miec w przyszłości dzieci? Codziennie nad ranem nie moge juz spac budzony czarnymi myslami i nadzieja ze moze dzisiaj nadejdzie okres. Dodam też to, że w ostatnim czasie na głowie mojej dziewczyny spadło dużo stresu związanego z pogrzebami najblizszych, ciezka sytuacja rodzinna i sesja na uczelni. Czytałem, że stres wpływa na opóźnienie miesiączki ale czy w przypadku brania tych tabletek nie powinien on sie juz pokazac? Wspomne też że nie zawsze regularnie pojawiał się okres-jednak zawsze była to różnica 2-3 dni. Bardzo proszę o odpowiedz. Nie znając sie w tych tematach popadam w panike
PozdrawiamOstatnia edycja: - Gość
- Czy ciaza jest mozliwa?
- Czy beta HCG może tak wolno rosnąć?
Cześć. Od kilku miesięcy staramy się z żoną o dziecko. Pierwsza...
- Pozytywny test ciążowy z moczu a z krwi negatywny
Witam. W lutym opóźniała mi sie @ zrobiłam kilka testów...