Zazdrosc czy ja swiruje Prosze o pomoc
Czesc dziewczyny mam problem i nie wiem jak juz sobie z tym radzic jestem strasznie zazdrosna o...
witam mam pytanie do specjalisty: w marcu stwierdzono u mnie PCO od tego czasu przyjmuje Diane 35 ( teraz zaczne 3 opakowanie) moje pytanie dotyczy ciaży tzn. jesli zdecydowalabym sie na dziecko to jakie sa wtedy postepowania? czy moj partner bedzie musial zrobic badanie nasienia? prosze o pomoc to dla mnie bardzo wazne
Zespół wielotorbielowtych jajników dość często utrudnia zajście w ciążę, dlatego już teraz konieczna jest terapia (np.preparatem.który stosujesz), w razie problemów z zajściem w ciążę stosuje się pewien ustalony tryb postępowania i na pewnym jego etapie może być wskazane badanie nasienia partnera, ale wcale nie musi to być konieczne, pozdrawiam[addsig]
Dr n.med. Przemysław Binkiewicz
Czesc dziewczyny mam problem i nie wiem jak juz sobie z tym radzic jestem strasznie zazdrosna o...
Drogie Panie,dwa dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży....
Witam.Mam ogromny problem z nietrzymaniem moczu.W 1999 r. przeszłam radioterapię i...
Witam, jest po kuracji macmicorem ponieważ ginekolog stwierdził zapalenie dodatkowo...