Macica dwurożna
Witam, mam stwierdzone pcos i po badaniu hsg stwierdzono, że posiadam również...
Mam pytanka(może komuś wydadzą się prymitywne,ale dla mnie są ważne),otóż,chciałabym się dowiedzieć,jak daleko,tzn. na jakiej głębokości znajduje sie blona dziewicza?Czy podczas sesku oralnego,gdy partner,wkłada palce do pochwy,może ją uszkodzić,a kobieta, w ogole moze tego nie odczuc?Co można zrobic,zeby pierwszy raz "nie bolał"?Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedziPozdrawiam.
Głębokość błony dziewiczej zależy od Twojej budowy anatomicznej (każda kobieta jest inna) ale nie jest ona umiejscowiona głęboko, wiec można ją uszkodzić palcem. jej przerwanie wcale nie musi być bolesne, bowiem budowa błony dziewiczej znowu może być różna u różnych kobiet - bardziej lub mniej wykształcona. Pozdrawiam.
Witam, mam stwierdzone pcos i po badaniu hsg stwierdzono, że posiadam również...
Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ? Od okolo miesiaca staram sie aktywnie o...
witam. od dłuższego czasu mam problem. ciągle mam uczucie swędzenia w...
Witam . Okres powinnam dostać 13 a dostałam 14 tylko nie wiem czy to jest okres bo...