Wczoraj miałam pierwszą wizytę w ciąży . Na USG pokazał się...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: czesc wszystkim (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/czesc-wszystkim/watek/491788/1.html#p491788http://www.forumginekologiczne.pl/forum/czesc-wszystkim/watek/491788/1.html czesc wszystkim Gość
bylam u lekarza i stwierdzil polip endometrium
zlecil mi go usunac w szpitalu . troche sie boje wiec wole poczekac. chyba zdecyduje sie na zabieg u tego lekarza. poszlam do szpitala na badanie ale nie mogli znalesc nawet tego polipa, smiechu warte nic juz z tego nie wiem bo kazdy co innego mowi .
szukali na usg i wzieli niby na te lyzeczkowanie ale nie wiem czy cos robili bo wzieli mnie na sale dali znieczulenie i zachwile juz bylam na korytarzu cos mi sie to za szybko wydawalo,slyszalam ze sie wchodzi przez szyjke do macicy podobno boli mnie szyjka takie jakies plamienie mialam i caly czas mnie boli . wierze ze wszystko wporzadku . watpie ze mi zrobili ten zabieg albo ukrecili temu leb no coz nie wnikam w szczeguly .
poszlam potem do innego lekarza stwierdzil polip wiec mosze wkoncu umowic sie na zabieg chyba ze to samo zniknie,boje sie tych zabiegow moze pojde do mojego lekarza moze wkoncu mi to zrobi normalnie bo czeba szyjke rozszerzyc zeby wejsc do srodka podobno troche sie boje tego zabiegu nie wiem czy to konieczne chyba ze cudem wszystko zniknie i bedzie ok . po tym szpitalu bolalo mnie okropnie podbrzusze moze nie powinnam tam isc ale mysle ze bedzie dobrze . ide jutro do mojego lekarza na badanie a potem jeszcze do jego kliniki moze teraz juz bedzie dobrze na ta histeroskopie
moze nie powinnam isc do tamtego szpitala tylko poczekac na mojego doktora no coz najwazniejsze zeby bylo dobrze ja zawsze sie tak boje tych zabiegow ale mysle ze lekarze chca dobrze dla pacjentow to ich praca i powolanie . podziekowalam za pobyt tam a teraz jeszcze tu mam isc. - Gość
- Pusty pęcherzyk ciążowy. 5 tydzień 4 dzien
- Przyspieszony okres
Witam, moja poprzednia miesiączka zaczela się 2.04 i trwała 5 dni, cykle mam...
Forum: Kobieta i zdrowie - okres czy plamienie ?
Witam . Okres powinnam dostać 13 a dostałam 14 tylko nie wiem czy to jest okres bo...
- KamaKam
Kochałam się 6 dni przed okresem i w tym czasie bolą mnie piersi czy zajde w ciaze