Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ? Od okolo miesiaca staram sie aktywnie o...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: czesc (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/czesc/watek/491815/1.html#p491815http://www.forumginekologiczne.pl/forum/czesc/watek/491815/1.html czesc Gość
lekarz na badaniu stwierdzil polio endometrium,mam sie z nim umowic na zabieg w jego klinice za pare tygodni bo go teraz nie ma albo isc do innego szpitala.
troche sie boje . poszlam do tego szpitala ale tamci lekarze nie umieli znalesc tego polipa smiechu warte bo nic juz z tego nierozumie. przyjeli mnie na te niby lyzeczkowanie ale nie wiem czy cos tam robili . wzieli na sale dali znieczulenie i zaraz bylam juz na korytarzu
cos mi to za szybko sie wydaje 5 minut ciekawe . taki zabieg trwa okolo 25 minut czeba chyba wejsc przez szyjke do macicy,rozszerzyc ja napewno i wykonac zabieg . wynik ponoc mial byc za dwa tygodnie a oni po
miesiacu nie maja jeszcze tego wyniku w sekretariacie tzn ze nic chyba nie robili oszusci. moze niepoczebnie poszlam do tego szpitala ale skoro yam sa to chyba powinni ludzi leczyc . bolalo mni okropnie jak wrocilam ale wierze ze bedzie dobrze najwazniejsze zeby bylo ok.
jak moj doktor wroci juz to mosze isc do niego na ta histeroskopie z tym polipem chyba troche sie boje moze to samo zejdzie albo pn wykona mi histeroskopie bo tak mowil ze lepiej by bylo sama juz nie wiem co robic skoro tak uwaza. pociesza mnie . sa jeszcze lekarze kturzy chca leczyc i to jest wporzadku w stosunku do pacjenta a ja zawsze sie tak boje ale mysle ze sa ok i oby tak bylo tak trzymac mysle ze bedzie dobrze - Gość
- Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ?
- Pomoc- ankieta, praca magisterska
Zwracam się z serdeczną prośbą o wypełnienie mojej ankiety,...
Forum: Kobieta i zdrowie - Styl życia a nasilenie dolegliwości klimakterycznych kobiet w okresie okołomenopauzalnym
Szanowne Panie, jestem studentką Fizjoterapii Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w...
Forum: Kobieta i zdrowie - Macica dwurożna
Witam, mam stwierdzone pcos i po badaniu hsg stwierdzono, że posiadam również...