Ciąża po zamknięciu ubytku ASD II
Witam, jestem miesiąc po zabiegu wszczepienia okludera. Przez 3 miesiące po zabiegu...
Nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi na moj problem, mianowicie od jakiegos czasu zauwazylam, ze mam specyficzna wydzieline z pochwy, a mianowicie pewne grudki o zabarwieniu bialym podobnym do ropy, ale nie mam przy tym ani pieczenia, ani zaczerwien sa to poprostu biale grudki, ktorych nigdy wczesniej nie mialam, a oprocz tego powstala mi jakies uwypuklenie, ktorego takze nigdy nie mialam, a wyczuwam je gdy aplikuje tampony podczas okresu, czego tez nigdy nie mialam.
Ciężko określic co to moze byc nei widza tego, moze pojdz do ginekologa,on zbada Cie to powie czy w pochwie jest jakies uwypuklenie i co to sa te grudki i jesli bedzie ot konieczne zastosuje leczenie jakies i z głowy klopot bedzies zmiała, sama raczej nic nie zrobisz.
Witam, jestem miesiąc po zabiegu wszczepienia okludera. Przez 3 miesiące po zabiegu...
Witam,chciałabym podzielić się pewną historią i rozwiać...
Witam jestem w 14 tygodniu ciąży i nagle zaczęły mnie brać mocniejsze...
Czy Ciaze w dzien w ktorym nie ma sluzu,po okresie,kiedy towarzyszy uczucie suchosci jest...