Limetic Prosze o pomoc.
Hej jestem 8 miesiecy po porodzie oczywiscie karmie piersia odkad urodzilam biore limetic i...
Forum: Antykoncepcja
Chcialabym dowiedziec sie jakich powinnam uzywac tabletek anty. ginekolog przepisal mi Diane..ale mam dosc duze owlosienie na nogach i pod broda..jakos sie boje tych tabletel ltore mi przepisal malo kto je poleca.
witaj,
podobno najlepsze opinie ma yasminelle ale oczywiście zależy to od organizzmu jak zareaguje. najlepiej powiedz lekarzowi ze nie jestes zadowolona z tych tabletek z pewnoscią Ci przepisze inne
Ja używałam Yaz i wg były bardzo dobre. Oczywiście każdy organizm reaguje inaczej na wszelkiego rodzaju specyfiki, ale polecam Yaz. Kosztuje w granicach 45-55zł, ale przyjmuje się go codziennie bez 7-dniowej przerwy. Tzw system 24/4 .
kasia_ms
Hej jestem 8 miesiecy po porodzie oczywiscie karmie piersia odkad urodzilam biore limetic i...
Witam. Mam problem. W pierwszym tygodniu brania tabletek pominęłam dwie pod rząd...
Witam!Od 3 dni zażywam tabletki antykoncepcyjne Microgynon21 jak na razie nie...
Właśnie czekam na krwawienie z odstawienia i cały czas mam uczucie wilgoci, tak...