Ciąża w dni suche?
Czy Ciaze w dzien w ktorym nie ma sluzu,po okresie,kiedy towarzyszy uczucie suchosci jest...
dziedobry w piatek mialam termin porodu,ale problemem jest ze od wczoraj mam strasznie opuchniete nogi w kolanach,pod kolanami,w kostkach,i cale stopy.Robilam lodowate obklady,trzymam nogi wysoko,a i po spoczynku nocnym opuchlizna nie zeszla.Wizyte u lekarza mam we wtorek,ale niewiem czy nie powinnam sie zglosic dzis choc innych objawow niemam.prosze o szybka odpowiedz,dziekuje.
[addsig]
monika
nie jjestem specjalista ale to moga byc objawy zatrucia ciazowego,tak ptrzynajk=mniej pisza w poradnikach.na twoim mieejscu nie zwlekalabym tylko ruszylabym od razy do szpitala.
Czy Ciaze w dzien w ktorym nie ma sluzu,po okresie,kiedy towarzyszy uczucie suchosci jest...
Miewam nieregularne cykle,trwajacr nie krocej niz 27/28dni,ostatni cykl.trwal az 35 dni....
Okres rozpoczął sie 6 kwietnia,skonczyl mi sie 9,12 wspolzylam,a od 18 zaobserwowalam...
Hej jestem w 20 tyg i dzisiaj starsznie napina mi się brzuch ... na przed wczesne skurcze...