Witam,wlasnie zrobilam test owulacyjny .. Jestem w 15 dc,moj ostatni cykl sie mocno opoznil bo...
Forum: Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...
Temat: Kochałam się w dni płodne. (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/kochalam-sie-w-dni-plodne/watek/513348/1.html#p513348http://www.forumginekologiczne.pl/forum/kochalam-sie-w-dni-plodne/watek/513348/1.html Kochałam się w dni płodne.
Witam.
Mam następujący problem. Kochałam się dość dawno (12 kwietnia) z chłopakiem, były to moje dni płodne. Wszystko było dobrze, stosowaliśmy prezerwatywę, on kończył poza mną ze względu na to, że byłam dzień przed owulacją. I problem jest taki, że niecały tydzień później (17 kwietnia) dostałam dziwnego plamienia z pochwy, które trwało dokładnie tyle, ile trwa przeciętnie mój okres. Baliśmy się, że są to pierwsze objawy ciąży, więc zrobiliśmy jak najszybciej test ciążowy, który okazał się negatywny. Jednak zrobiliśmy go odrobinę zbyt wcześnie, więc nasze zmartwienie nie opadło - zrobiliśmy kolejny, 2 tygodnie po stosunku. Nadal był negatywny, więc sprawę zbagatelizowaliśmy. Na nieszczęście okresu powinnam dostać 3 dni temu (zakładam, że to krwawienie było początkiem cyklu), a ja na domiar złego raz wymiotowałam. Wydawało mi się, że było to spowodowane troszkę nieświeżą kolacją. Poszłam do lekarza, a on powiedział, że to zwykła infekcja gardła, która sprowokowała wymioty. Jutro mamy zamiar zrobić trzeci już test ciążowy. Czy jest duża obawa, że mogę być w ciąży? Dodam, że prezerwatywa się nie zsunęła, była cała, a on nawet nie dochodził we mnie, ale mimo wszystko bardzo się boję. Proszę o jakieś słowa od ekspertów, bo nie wytrzymam chyba do jutra : (
Pozdrawiam. - Gość
- Test owulacyjny -Pozytyw czy nie ?
- Szyjka macicy
Witam! Od jakiś dwóch miesięcy probwadze obserwacje szyjki macicy, śluzu...
- Pomocy
Hej, dziewczyny, mam dośc niepokojący problem... odkąd zaczęłam...
- Magda
Witam. Mam taki problem ostni okres miałam 03.03.18. Byłam u ginekologa Ale na usg...
- Tematy:
- ciąża
- dziecko
- zapłodnienie
- antykoncepcja