Zazdrosc czy ja swiruje Prosze o pomoc
Czesc dziewczyny mam problem i nie wiem jak juz sobie z tym radzic jestem strasznie zazdrosna o...
Witam mam 19 lat dzisiaj bylam u lekarza i on wykryl u mnie nadzerke i pobral wymaz do badania! Za trzy tygodnie mam sie zglosic po wyniki i strasznie sie boje bo powiedzial ze to powazna choroba i ze moge dostac z tego raka dlatego martwie sie bo moj tatus niedawo zmarl na raka i boje sie ze przez to mam wieksze ryzyko wystapienia raka! Podobno nadzerka ma 1,5cm czy to duza nadzerka? Prosze o odpowiedz bo bardzo sie martwie
I jeszcze jedno! Slyszalam ze skala badania jest od 1 do 5 wiec chcialam zapytac do jakiego stopnia nadzerka nie jest az tak powazna a kiedy powinnam sie martwic przy krorym stopniu!? Strasznie chodzi mi po glowie rak mojego Ojca
Czesc dziewczyny mam problem i nie wiem jak juz sobie z tym radzic jestem strasznie zazdrosna o...
Mam pytanie odnoście globulek antykoncepcyjnych lub żeli plemnikobójczych. Czy...
Witam, jest po kuracji macmicorem ponieważ ginekolog stwierdził zapalenie dodatkowo...
Witam. Od paru tygodni mam problem z lewą piersią, caly czas jest ocieplona a kolo...