Witam, od kilku dni mam problemy z bólem brzucha ból rozciąga się tak w...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: narzeczona ma podobno mały pęcherzyk płodowy ( 48(49 ) dni po kochaniu si (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/narzeczona-ma-podobno-maly-pecherzyk-plodowy-48-49-dni-po-kochaniu-si/watek/76361/1.html#p76361http://www.forumginekologiczne.pl/forum/narzeczona-ma-podobno-maly-pecherzyk-plodowy-48-49-dni-po-kochaniu-si/watek/76361/1.html narzeczona ma podobno mały pęcherzyk płodowy ( 48(49 ) dni po kochaniu si
Mam 30 lat Wioletka też za miesiąc mamy termin ślubu i od 25 dni wiemy że będziemy ( daj boże) rodzicami, niestety od wczoraj wiola odchodzi od zmysłów bo lekarz podczas usg ocenił wiek płodu na 5 (5 i pół) tygodni (a od ostatniej miesiączki mineło dwa miesiące i 7 dni a cykl u wioletki to jak w zegarku 30 dni), Dodam że siostra wioli miała na podobnym etapie ciąży 2 tygodniowe opóżnienie w wielkości pęcheżyka ciążowego )( a franciszek urodził sie cały i zdrowy ) tylko że z danych w internecie wioletka wyczytała że taki pęcheżyk zamały prawie zawsze jest pusty, i że zwykle kończy się to obumarciem ciąży itp. ( dodam że w ostatnim miesiącu i wcześniej też wiola pomadgała rodzicom w gospodarstwie (uprawa ziemniaków zbieranych kombajnem i nie byłem wstanie jej przekonać że to nie najlepszy pomysł) Jaki duży powinien być płód 48,49 dni po stosunku ( przy założeniu że odbył się on w dniu owulacji bądż dzień po ), co powinno być widoczne na usg, jak sprawdzić czy z kruszynką wszystko w porządku, i gdzie mogę znależć" na piśmie" informację co do prac których nie powinna wykonywać kobieta w ciąży?
Ostatnia edycja:Rafał
- Gość
- Pomocy !Forum: Kobieta i zdrowie
- Czy jest możliwość zajscia w ciążę?
Witam, chcialabym rozwiac swoje watpliwosci, moze zabrzmi to glupio co teraz napisze, ale...
- Test clearblue
Czy test clearblue jest wiarygodny 10 dni po owulacji? Wlasnie go zamówiłam j jestem...
- Plamienia długo przed okresem
Hej,Moj cykl trwa 29-32 dni. Wczoraj miałam 25 dzień cyklu i rano dostalam lekkiego...