Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ?
Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ? Od okolo miesiaca staram sie aktywnie o...
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, więc nie wiem od czego zacząć. Pewnie od opisania swojego przypadku, więc zrobię to ogólnikowo: mam syna 6 lat, od 2 lat staram się, ale mi nie wychodzi, miałam już 2 razy hdt, ale nie pomogło. Ponadto byłam dwa cykle na clostilbeg..... i luteinie, ale tylko po nich spuchłam, teraz jestem po badaniu hormonów, mam niski progesteron i stwierdzili że mam znowu brać closti.. i luteinę przez... pół roku, to może mi coś pomoże, boję się jak będę wyglądać, bo po nich puchnę. Nie wiem kogo słuchać, moje jajniki są podobno otoczone torbielkami. Może któraś z Was mi doradzi co robić??? Proszę o pomoc, pozdrawiam Was serdecznie
cola13
Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ? Od okolo miesiaca staram sie aktywnie o...
Proszę o szybką pomoc. Czy to może być grzybica? Nie mam żadnych...
Witam Was kochane babeczki. Potrzebuję Waszej pomocy, miesiąc temu dostałam wynik...
Witam, od 1 dnia cyklu biore tabletki yasmin. Biore je tylko zeby w maju przesunac okres. 1...