KLEJ DO PROTEZ A CIAZA
MAM PROTEZE CZĘSCIOWA I ID 6 LAT UZYWAM KLEJU DO PROTEZ, TERAZ JESTEM W PIATYM TYGODNIU...
Ostatni raz okres milam we wrzesniu...dzis jest 8 listopada..a ja nadal nie mam okresu..zrobilam test i wyszedl mi negatywnie...staramy ise o dizecko juz ponad rok...myslałam ze jestem w ciazy...!Jest jeszcze cos gorszego czego obawiam sie pojawia sie u mnie od kilku dni małe krwawienia najczesciej rano na poczatku myslałam ze to spuzniony okres ale nie...bo nie wyglada to tak jak powinno widac przedziwne skrzepy krwi...i czasem boli mnie brzuch dołem tak jak na okres.lekarz do którego chodz przyjmuje tylko w piątki a teraz jest wtorek!niewytrzymam!!! co sie dzieje cvzy ktos umie mi odpowiedziec na moje pytanie??/
MAM PROTEZE CZĘSCIOWA I ID 6 LAT UZYWAM KLEJU DO PROTEZ, TERAZ JESTEM W PIATYM TYGODNIU...
Okres rozpoczął sie 6 kwietnia,skonczyl mi sie 9,12 wspolzylam,a od 18 zaobserwowalam...
Witam mam 20 lat i od trzech miesiecy mam problemy z cyklem. Najpierw okres był co 15 dni...