tabletki 21+7
Witam! Chcialam sie poradzic co mam robic. Otoz jestem po pierwszym opakowaniu tabletek...
Forum: Antykoncepcja
hej dziewczyny, mam pytanie.
od 30.12 nosiłam nuvaring. pierwszy zaaplikowałam zgodnie z instrukcją, czyli w pierwszy dzień miesiączki. później szło wszystko zgodnie ze schematem, zużyłam dwa krążki itd i 17.02 wyjęłam no i wypadałoby, żebym po tygodniu przerwy (czyli 24.02) założyła nowy, a ja tego nie uczyniłam. z przyczyn niezależnych ode mnie krążek otrzymałam dopiero teraz i pojawił się mętlik, bo nie wiem czy poczekać teraz do środy, zaaplikować go i stosować dodatkowe zabezpieczenie-tak jak jest w ulotce, czy bezpieczniej będzie poczekać do okresu i wtedy go zaaplikować + dodatkowe zabezpieczenie przez tydzień. jak radzicie? jestem za granicą, więc udanie się do lekarza po radę odpada. pozdrawiam.
Witam! Chcialam sie poradzic co mam robic. Otoz jestem po pierwszym opakowaniu tabletek...
Witam, dopiero zaczęłam brać tabletki Belara, pierwszego dnia okresu wymiotowalam...
Witam!Od 3 dni zażywam tabletki antykoncepcyjne Microgynon21 jak na razie nie...
Witam, od 2 miesięcy zażywam tabletki antykoncepcyjne Vibin Mini, pierwszy blister...