KamaKam
Kochałam się 6 dni przed okresem i w tym czasie bolą mnie piersi czy zajde w ciaze
witam robiła to z chłopakiem pierwszy raz i jeszcze 5 raz się kochaliśmy po wuch pierwszych razach leciała mi krew teraz jest dobrze ale nie moge dojść do orgazmu mam nudnosci i wymioty czy to moze byc jakis objaw od pierwszego razu mineło dwa tygodnie
może, radzę zrobić test i zacząć się zabezpieczać
jak się rozpoczyna współżycie to trzeba się liczyć z ciążą - zwłaszcza jak się uprawia seks bez żadnego zabezpieczenia...
A propo orgazmu to nie jest tak łatwo od razu go dostać trzeba cierpliwości i sporo pracy od partnera żeby go mieć.
Myślę,że z czasem do niego dojdziesz.Te pierwsze stosunki temu nie sprzyjają stres,obawa przed bólem i ciążą itd...
A co do nudności jeżeli nie pomyślałaś o zabezpieczeniu to wszystko jest możliwe...
Kochałam się 6 dni przed okresem i w tym czasie bolą mnie piersi czy zajde w ciaze
Witam . Okres powinnam dostać 13 a dostałam 14 tylko nie wiem czy to jest okres bo...
Witam Was kochane babeczki. Potrzebuję Waszej pomocy, miesiąc temu dostałam wynik...
Hej!Moje problemy zaczęły się w połowie grudnia tzn miałam i infekcje...