Witam. 3 kwietnia nie przykleilam plastra antykoncepcyjnego po okresie więc...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Temat: Od ok.3 lat dziwne bóle z prawej strony podbrzusza-pachwiny (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/od-ok-3-lat-dziwne-bole-z-prawej-strony-podbrzusza-pachwiny/watek/36496/1.html#p36496http://www.forumginekologiczne.pl/forum/od-ok-3-lat-dziwne-bole-z-prawej-strony-podbrzusza-pachwiny/watek/36496/1.html Od ok.3 lat dziwne bóle z prawej strony podbrzusza-pachwiny
Witam.Mam 40 lat. Od ok.3 lat DOKUCZAJĄ MI dziwne bóle z prawej strony podbrzusza-pachwiny-jajników. Trudno dokładnie sprecyzować miejsce bólu. Kiedy objawy zaczęły być na tyle intensywne, że czasami utykałam, nieświadomie "dotykałam"miejce bólu, budziłam się w nocy to ZACZĘŁAM OBSERWOWAĆ KIEDY TAK SIĘ DZIEJE. I są to bóle ZAWSZE w 2 połowie cyklu(od ok.17 dnia prawie do końca).Mój cykl jest 28-30 dniowy. Wybrałam sie na wiztę do ginekologa. Miałam robione 2-3 razy usg dopochwowe(nawet w fazie bólowej), podstawowe badania hormonów I NICLekarz stwierdził, że nie widzi tu nic ginekologicznego i wysłał mnie na konsultacje do chirurga, ortopedy(może wyrostek-przepuchlina-skrzywienie kręgosłupa powodujące uciski), usg brzucha, badania podstawowe I NIC Wróciłam do ginekologa, mówiąc-ŻE TO MUSI BYĆ COŚ GINEKOLOGICZNEGO SKORO BÓL JEST CYKLICZNY I ZAWSZE W TYM SAMYM CZASIE. Skierowano mnie na konsultację do p.profesora z poznania i byłam tam na obserwacji. Zrobiono 1 badanie I NIC Przepisano mi hormon do brania przez 3 mies. i jeśli moje objawy by się nie zmieniły to miałam stawić się znowu u lekarza po skierowanie do profesora na laparoskopię. (nie mam w tej chwili przy sobie karty szpitalnej i nie pamietam nazwy leku). Jestem z innego miasta niż profesor, szpital i ginekolog.Obecnie pracuję w takim trybie i godzinach, że jak narazie nie mam możliwości kontynuacji leczenia. PROSZĘ O WYJAŚNIENIE CO TO MOŻE BYĆ. Co oznaczają te objawy.??Przez ten okres bólowy przejrzałam wiele porad, poradników i nie znalazłam z tym związanego.
[addsig]Ostatnia edycja:narine
- Gość
- Możliwość ciąży
- Zazdrosc czy ja swiruje Prosze o pomoc
Czesc dziewczyny mam problem i nie wiem jak juz sobie z tym radzic jestem strasznie zazdrosna o...
- Dziwna zmiana
Witam, jest po kuracji macmicorem ponieważ ginekolog stwierdził zapalenie dodatkowo...
- Test ciążowy
Czy test ciążowy o czułości 25, daje w 100% wiarygodny wynik 18-19 dni po...