Jest mozliwe zajscie w ciaze, poprzez wyschnietą bądź wytartą wydzieline z...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Temat: P.Do specjalisty ginekologa POMOC W DIAGNOZIE ??? (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/p-do-specjalisty-ginekologa-pomoc-w-diagnozie/watek/75999/1.html#p75999http://www.forumginekologiczne.pl/forum/p-do-specjalisty-ginekologa-pomoc-w-diagnozie/watek/75999/1.html P.Do specjalisty ginekologa POMOC W DIAGNOZIE ???
Problemy się zaczęły w paźdz. 2005r.
szybkie cc, śmierć dziecka przy porodzie, bromergon na ok 3 tyg (już dokładnie nie pamiętam)
Od tamtego wydarzenia: krutkie nierególarne cykle i bardzo bardzo obfite miesiączki długie z plamieniami nawet 11 dni (a cykl 27dni) Problem z zajściem w następną ciąże. Zaszłam w 1 cyklu z duphastonem, który brałam do 16tc
Następne cc w czerw. 2007r. poród prawidłowy, karmienie dziecka do 10 mieś. lecz do tej pory (minęło rok i 4 mieś) mam jakby siarę w piersi.
Krótkie cykle z obfitymi wręcz krwotocznymi okresami, częstymi infekcjami.
Przeprowadzone badania nic nie wykazały:
cytologia I
posiew czysto
usg - bez żadnych zmian
Prolaktyna, progesteron w 15dc w normie
Wszystkie badania tarczycy w normie.
Branie probiotyków nie pomogło
I tak w kółko okres długi i obfity, swędzenia, globulki, okres...
Jestem już tym zmęczona i załamana Mój komfort życia wynosi 0. Byłam u kilku ginekologów ale nikt mi nie pomógł. Co takiego się stało przy tym pierwszym cięciu co tak wpłynęło na mój organizm? Prolaktyna? to dlaczego wychodzi dobrze? może zrobić z obciążeniem? Skąd tak obfite miesiączki ? W trakcie tych dni czuję się źle, kręci mi się w głowie A infekcje? mam tylko jednego partnera (męża) zawsze mamy wspólne leczenie, dbamy o higienę. Jak biorę globulki to wszystko jest ok po @ znowu zaczynają się swędzenia i pieczenia a w posiewie nic nie wychodzi. I TAK W KÓŁKO od 2 latOstatnia edycja: - Gość
- Czy możliwe jest zajście w ciaze
- Czy iść do ginekologa??
Bylam u ginekologa w zeszlym tygodniu w srode.... jestem w 19 tyg ciazy... lekaz stwierdzil ze...
- Ile trwa krwawienie okołoowulacyjne i jak wygląda?
Zastanawiam się czy krwawienie okołowulacyjne to zwykłe krwawienie jak przy...
- Pierwszy raz
Witam. Cholernie boje sie pierwszego razu. Jak ma dojsc do tego to odrazu uciekam. Nie umie sie...