Pierwsze tabletki antykoncepcyjne
Witam,Mam 18 lat i są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne i w związku z tym mam...
Forum: Antykoncepcja
Dzień dobry,
jestem w trakcje 2 miesiąca stosowania plastrów Evra, mam aktualnie 2 plaster z kolejnego pudełeczka na sobie i chciałabym go odkleić. Chłopak wyjechał do pracy, więc na razie nie będzie potrzebny. Jak to wpływa na zdrowie oraz hormony? Mogę to zrobić, czy powinnam zaczekać?
Pozdrawiam
Hormony powinna Pani stosować w taki sposób jak opisuje to ulotka preparatu lub zleca specjalista, ponieważ niewłaściwe stosowanie hormonów płciowych może doprowadzić do zaburzeń cyklu.
T.Markowski - lekarz
Odpowiedzi na forum nie są lekarskimi poradami specjalistycznymi, mają wyłącznie charakter informacyjny i nie zastąpią wizyty u lekarza.
Dziękuję za odpowiedź
Witam,Mam 18 lat i są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne i w związku z tym mam...
Hej jestem 8 miesiecy po porodzie oczywiscie karmie piersia odkad urodzilam biore limetic i...
Witam! Chcialam sie poradzic co mam robic. Otoz jestem po pierwszym opakowaniu tabletek...
Witam!Od 3 dni zażywam tabletki antykoncepcyjne Microgynon21 jak na razie nie...