Cześć wszystkim. Wczoraj byłam u lekarza z podejrzeniem ciąży, a raczej...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Temat: po inseminacji (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/po-inseminacji/watek/33540/1.html#p33540http://www.forumginekologiczne.pl/forum/po-inseminacji/watek/33540/1.html po inseminacji
Witam
Jestem w 22 dniu cyklu inseminacje mielismy 25.06.07 tzn w 15dniu cyklu. Do inseminacji bylam stymulowana od 3 dnia CLOSTILBEGYT, a od czwrtego dnia mialam przyklejane plastry OESCLIM. Nastepnie 3 dni pod rzad dostawalam zastrzyk MENOPUR i 24.06.07 dostalam PREGNYL na pekniecie. ( zaznaczam ze urosly mi po 3 pecherzyki z kazdej strony). W dniu inseminacji mialam robione usg i p. dr stwierdzila ze pekly po 2 z kazdej strony. Maz ma bardzo slabe plemniczki i mala ilosc zatem 2 razy miał zamrazane nasienie i w dzien inseminacji oddal na biazacoJ pani dr powiedziala ze jest „towar” bardzo dobry bo az 15mln. 27.06 kazano nam przyjechac na kontrole czy pekly wszystkie pecherzyki okazalo się ze jeden peknal a drugi po lewej stronie pozostal i ma wymiary 31mm . Dostalam LUTEINE mam ja zarzywac 3x3 tabletki dopochwowo i 3 x 2 tabletki pod jezyk Po tym badaniu bardzo bolal mnie brzuch i wybralam się w czwartek do innej bardzo zaufanej p dr i okazalo się ze pecherzyk ma 36mm. Chcialabym się dowiedziec jakie mamy szance na ciaze? Czy to ze boli mnie brzuch, piersi, i bardzo wrazliwe na dotyk sa sutki czy oznacza w jakis chociaz sposób ciaze? Czy to wszystko jest może spowodowane braniem tych wszystkich lekow. A Co z tym pecherzykiem czy mam się go obwiac? A może on przeistoczy się w torbiel i będzie zle wplywal na ciaze? Kiedy mogę zrobic jaki kolwiek test ze jestem w ciazy? Bardzo proszę o odpowiedz . Tak bardzo zalezy nam na dziecku ze lada moment zwariujemy z mezem
PozdrawaimOstatnia edycja: - Gość
- Załamana
- Ciąża?
Witam, mam poważny problem. Mam nieregularne okresy, spóźniają się...
- Witam
Witam. Bardzo prosze o porade. Moj cykl to 30-31 dni ostatnia miesiaczke mialam 8 kwietania...
- Czy to już ciąża?
Hej dziewczyny, czy jeśli stosunek był 4 dni przed miesiączką i ona...