Ochrona podczas przerwy i przy pominięciu tabletki
Witam, pewna rzecz nie daje mi spokoju i mam nadzieję, że uzyskam tu odpowiedź...
Forum: Antykoncepcja
Mam problem...Używam już długo plastrów Evra i jestem zadowolona. Ale mam PROBLEM!!!!!!!!!! Na czas gdy mój chłopak zjechał do polski pozwoliłam sobie przedłużyć czas trwania kuracji z 3 na 4 plastry i tym samym przesunęłam miesiączkę o tydzień. Nakleiłam znów 1 plaster tydzień po tym jak zerwałam ten 4!, ale nie wiem czy będzie skuteczny!!!!!!! Ponieważ mój ukochany nadal przebywa w Polsce chcielibyśmy się cieszyć sobą bez PRZESZKÓD. Lekarz kazał zacząć mi od pierwszego dnia nowej miesiączki, ale dla mnie to za długo a boje się konsekwencji nie poprawnie stosowanych plastrów. Jeśli ktoś ma lepszy sposób niż kara 4 tygodniowa za moją głupotę to proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam, pewna rzecz nie daje mi spokoju i mam nadzieję, że uzyskam tu odpowiedź...
Witam, biore vibin już 15 dzień.Ale miewam zawroty głowy i po okresie nadal mam...
Właśnie czekam na krwawienie z odstawienia i cały czas mam uczucie wilgoci, tak...