Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ?
Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ? Od okolo miesiaca staram sie aktywnie o...
Jak bylam u chlopaka to poniosla nas chwila emocji i zaczelismy sie kochac bez prezerwtywy ale to chwile trwalo, byly to dni plodne. A to był nasz pierwszy raz. Nie przebił błony dziewiczej ani nie doznał wytrysku. Czy jest taka mozliwosc zajscia w ciaze??? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
błona dziewicza ma w sobie małe dziurki pzrez ktur mogą pzredostawać sie plemniki, niemusiał mieć wytrysku żeby plemniki sie pzredostały
błona dziewicza ma w sobie małe dziurki pzrez ktur mogą pzredostawać sie plemniki, niemusiał mieć wytrysku żeby plemniki sie pzredostały
mało prawdopodobne ale jest mozliwe.Blona dziewicz nie chroni przed ciaza.
tak, jest mozliwe
gratuluje ciazy
dziekuje. ale ciazy to nie dziekuje
Czy test owulacyjny zawsze swiadczy o owulacji ? Od okolo miesiaca staram sie aktywnie o...
Mam bielactwo . Jak wyleczyłem tarczyce to zacząłem sie pigmentowac . Teraz TSH w...
Witam, od 1 dnia cyklu biore tabletki yasmin. Biore je tylko zeby w maju przesunac okres. 1...
Witam . Okres powinnam dostać 13 a dostałam 14 tylko nie wiem czy to jest okres bo...