4 użytkowników online: 2809
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ciąża
  • Założyciel:
  •  
  • Data powstania: 01-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 08-09-2010, 01:11
  • Ilość członków 179
  •  
  • Tematów na forum: 177
  •  
  • Artykuły: 138
  •  
  •  
  • Porady: 104
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (5.0)
Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Kobitki które starają się o dzidzie- ZAPRASZAM
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin
Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Kobitki które starają się o dzidzie- ZAPRASZAM

• Data dodania: 07.09.2010 22:48

witam!

Znów długo mnie tu nie było... problemy z netem i komputerem miałam. Mam nadzieję, ze w końcu wszystko będzie działało jak trzeba!
Nie nadrobię tego co pisałyście, bo kilka stron tego wyszło wink

Mayka to już tuż tuż poiród! Jejku jak ten czas szybko leci!

Agna i u Ciebie te tygodnie jakoś szybko lecą wink

Jolu bierzesz już antyki?
A z tym moim postem, że "Ty już przez to wszystko 2 razy przechodziłaś." To nie tak napisałam. Wiem, że raz miałaś ivf a drugim razem byłaś stymulowana i były przytulanki.

Pozdrawiam Martulę, Agnieszkę, Asię, Grażę
(chyba o nikim nie zapomniałam - a jeżeli tak to nie chcący wink )

Witam również nowe koleżanki

trochę czasu pewnie minie za nim się teraz w tym, wszystkim połapię wink

buziaki

• Data dodania: 07.09.2010 19:15

a jednak @ przylazla ,dzis z rana mnie dopadla...co prawda az tak nie nastawialam sie ze nie przyjdzie,ale jednak smutno troche jest frown
No nic...zadzwonilam do kliniki i teraz czekam na papiery od nich...21 dc zaczynam spray do nosa.Trzymajcie kciuki,mam nadzieje ze wszystko sie uda smile

• Data dodania: 07.09.2010 11:49

Witam serdecznie

Chcę z mężem starać się o dzidziusia zrobiłam badania w tym cytomegalia. Wynik IgG wyszedł mi

wynik
ujemny (-)
wątpliwy (-/+)
dodatni (+)
przeciwciała IgM
0,7-0,9
0,9 przeciwciała IgG
4-6
6

• Data dodania: 07.09.2010 11:23

Czesc dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, gratuluje wszystkim zafasolkowanym smile

Ja urodzilam 28.05.2010 chlopczyka, dalismy mu na imie Manoel, moja corcia Jasmin przeszczesliwa jest z braciszka.Tylko by nosila, calowala, przytulala itd.

Mayka, widze ze Twoj termin tuz tuz, moja przyjaciolka tez na dniach ma urodzic, dziewczynke, i bedzie Twoja imienniczka razz Zycze szybkiego i lekkiego porodu. razz

Jola, zycze Tobie lekkiej@ w koncu jestes na urlopie, niech da odpoczac.

Dominika, ja jestem po endometriozie. Przez dwa lata sie staralam o dzidzie ( mam juz coreczke) i nic nie wychodzilo. Moja gin mnie na poczatku lekcewazyla tzn. nie brala mnie na powaznie, nie robila zadnych badan itd. Dopiero po 1,5 roku bezowocnych staran skierowala mnie do szpitala, podejrzewajac endometrioze. Mialam robiona laparoskopie, diagnoza endometrioza, wszystko mi ladnie wyczyscili, zrobili droznosc jajowodow i przy wypisywaniu ze szpitala lekarka do mnie "No to sie zobaczymy za 12 miesiecy" I co miala racje,w trzecim miesiacu po laparoskopii zaszlam w upragniona ciaza razzwink

Jaki jest Twoj przebieg choroby,napisz wiecej o sobie, bo wiem ze masz endometrioze, mialas robiona laparoskopie?
Chetnie odpowiem na kazde Twoje pytanie cheesygrin
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny, a pamietacie mnie ? biggrin

• Data dodania: 06.09.2010 23:40

Witam dziewczynki, trochę się ociągałam ostatnio, ale chciałam się wyciszyć podczas tego cholernego okresu i psychicznie przygotować się na kolejne starania smile

Jolu dziękuję za odp ad.badania drożności, chciałam o nie poprosić moją panią doktor ale pomyślałam, że byłoby dobrze aby mój mężczyzna się zbadał pierwszy a u nas są parę tygodniowe terminy jeżeli chodzi o badanie nasienia, więc na moją wizytę się nie wyrobimy z wynikami.

Martula przykro mi z powodu mężusia, kuruj go tam, mam nadzieję, że wkrótce lekarze dojdą do przyczyn jego choroby i szybko wróci do zdrowia smile

a i mam pytanko, bo w sumie często pojawia się u nas na forum słowo "inf" czy to oznacza inseminację czy in vitro?!

Wszystkim starającym życzę aby @ nie nadeszła, Jolu a tobie, żeby szybko odjechała i aby wam się w końcu udało, bo domyślam się, że to kolejne faszerowanie hormonami nie wpływa najlepiej na twoje samopoczucie... frown

A tobie Karina może in vitro nie będzie już potrzebne... smile
Renata

Reklama

Reklama