Cześć
Ten płyn wydziela się przy podnieceniu, są w nim też plemniki ale takie hmm..słabiutkie że tak powiem.
Przez takie pieszczoty zajść nie powinnaś ale proponuję być ostrożnym bo można się zdziwić a po co ![]()
Pozdrawiam
Rafał
Ostatnie posty w wątku: Możliwość ciąży w takim wypadku?
Cześć
Ten płyn wydziela się przy podnieceniu, są w nim też plemniki ale takie hmm..słabiutkie że tak powiem.
Przez takie pieszczoty zajść nie powinnaś ale proponuję być ostrożnym bo można się zdziwić a po co ![]()
Pozdrawiam
Rafał
Witam. Proszę o zrozumienie i poważną odpowiedź. Otóż ponad tydzień temu doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia. Siedziałam mu na kolanach i byliśmy bez bielizny. Dotykał swoim członkiem moich miejsc intymnych i 'dziurki' chociaż nie wszedł, ale przez podniecenie pojawił się na nim jakiś płyn. Czy przez takie dotykanie można zajść w ciążę? Czy ten płyn może do tego doprowadzić? Co to w ogóle było? skoro nie doszedł? Dodam, że nie doszedł, ani nie doszło do wytrysku, tylko był ten płyn i członkiem swoim dotykał mnie... Proszę o pomoc. Minął już tydzień...
To znaczy tak, pierwszy dzien byl najbardziej bolesny, teraz wszystko sie uspokoilo, chociaz czasem miewa silniejsze bole
. Krwawienie trwa u niej dosc dlugo bo zawsze az 7 dni. Wszystko chyba powoli wraca do normy, dobrze sie skonczylo i ja juz jestem madrzejszy na przyszlosc
. Na prawde duzo mnie to nauczylo.
Dzieki za odpowiedzi ![]()
Pozdrawiam!!!
To znaczy tak, pierwszy dzien byl najbardziej bolesny, teraz wszystko sie uspokoilo, chociaz czasem miewa silniejsze bole
. Krwawienie trwa u niej dosc dlugo bo zawsze az 7 dni. Wszystko chyba powoli wraca do normy, dobrze sie skonczylo i ja juz jestem madrzejszy na przyszlosc
. Na prawde duzo mnie to nauczylo.
Dzieki za odpowiedzi ![]()
Pozdrawiam!!!
Nie stosunek to tu praktycznie nie ma nic do rzeczy.
A okres jest obfity ? W sensie normalny czy plamienie ?
Może akurat Twoja dziewczyna zaczyna dojrzewać, wtedy cykl się robi nieregularny a miesiączkowanie może stać się bolesne...nie jest to reguła naturalnie.
No ale ogólnie wizyta u gina przydała by się to wiesz przepisze tabletki na uregulowanie okresu jak i zmniejszenie bóli podczas miesiączkowania.
Pozdrawiam
Rafał