6 użytkowników online: 3534

Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 10-09-2010, 20:48
  • Ilość członków 998
  •  
  • Tematów na forum: 29453
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.9)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Możliwość ciąży w takim wypadku?
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin
Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Możliwość ciąży w takim wypadku?

• Data dodania: 26.08.2010 13:03

hej prosze o pomoc... ja i moj chlopak ocieraliśmy się o Siebie on penisem o moją małą jedank do żadnego stosunku nie doszło... ani do wytrysku... dodam że okres mi się spoznia 5 dni i boli mnie podbrzusze... czy moge być w ciąży ?? prosze o odpowiedz !

• Data dodania: 26.08.2010 13:00

hej prosze o pomoc... ja i moj chlopak ocieraliśmy się o Siebie on penisem o moją małą jedank do żadnego stosunku nie doszło... ani do wytrysku... dodam że okres mi się spoznia 5 dni i boli mnie podbrzusze... czy moge być w ciąży ?? prosze o odpowiedz !

• Data dodania: 14.07.2010 21:16

Cześć

Ten płyn wydziela się przy podnieceniu, są w nim też plemniki ale takie hmm..słabiutkie że tak powiem.
Przez takie pieszczoty zajść nie powinnaś ale proponuję być ostrożnym bo można się zdziwić a po co wink

Pozdrawiam
Rafał

• Data dodania: 14.07.2010 20:34

Witam. Proszę o zrozumienie i poważną odpowiedź. Otóż ponad tydzień temu doszło między mną a moim chłopakiem do zbliżenia. Siedziałam mu na kolanach i byliśmy bez bielizny. Dotykał swoim członkiem moich miejsc intymnych i 'dziurki' chociaż nie wszedł, ale przez podniecenie pojawił się na nim jakiś płyn. Czy przez takie dotykanie można zajść w ciążę? Czy ten płyn może do tego doprowadzić? Co to w ogóle było? skoro nie doszedł? Dodam, że nie doszedł, ani nie doszło do wytrysku, tylko był ten płyn i członkiem swoim dotykał mnie... Proszę o pomoc. Minął już tydzień...

• Data dodania: 24.06.2010 22:52

To znaczy tak, pierwszy dzien byl najbardziej bolesny, teraz wszystko sie uspokoilo, chociaz czasem miewa silniejsze bole confused . Krwawienie trwa u niej dosc dlugo bo zawsze az 7 dni. Wszystko chyba powoli wraca do normy, dobrze sie skonczylo i ja juz jestem madrzejszy na przyszlosc smile . Na prawde duzo mnie to nauczylo.
Dzieki za odpowiedzi smile
Pozdrawiam!!!

Reklama

Reklama