5 użytkowników online: 4771

Szczegóły grupy

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

KOMENTARZE / dla pacjentów
Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 21-10-2009
  •  
  • Ostatni post: 28-07-2010, 11:39
  • Ilość członków 155
  •  
  • Tematów na forum: 111
  •  
  • Artykuły: 114
  •  
  •  
  • Porady: 85
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (1.0)
Ginekologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 4. Estradiol i progesteron.
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin

Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 4. Estradiol i progesteron.

• Data dodania: 28.07.2010 11:39

A co jeśli estradiol w 4 dniu cyklu (w 3 nie miałam jak) wyniósł 10,94?
Co to może oznaczac? Nie staram się o dziecko na razie, ale martwią mnie moje objawy, dlatego zrobiłam badania. Reszta wyników mieści się w normie, tylko ten estradiol....
POMOCY

• Data dodania: 12.05.2010 11:14

A co oznacza progesteron 0,385, badania robiłam w 19 dc? to chyba fatalny wynik;-( a prolaktyna 10,7? Bardzo prosze o interpretacje.

• Data dodania: 29.04.2010 15:14

Przez przypadek trafiłam na ciekawe forum poświęcone niepłodności ( centrumplodnosci.pl/forum), wiele przydatnych informacji na temat dignozy, przyczyn i leczenia niepłodności.

• Data dodania: 16.04.2010 10:02

Estradiol za niski

• Data dodania: 11.04.2010 21:28

Witam wszytskich mam pytanko na 16 w piatek jestem umowiona na badanie progesteronu, w sobote przypada moj 21 dc wszysko oki ale dla cyklu 28 dniowego a ja mam cykle 30-31 dniowe z tego co czytam badanie progesteronu powinno byc okolo 7-8 dni po owulacji czyli u mnie przypadalo by na poniedzialek czy powinnam zmienic date badania czy w ten piatek wystarczy i jesli cos jest nie tak to juz wykaze?? Jeszcze jedno czy to badanie na progesteron mozna zrobic po calym dniu?? czy trzeba isc na czczo??? z gory dzieki za odpowiedz

Reklama

Reklama