5 użytkowników online: 4829

Forum Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

KOMENTARZE / dla pacjentów
Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 21-10-2009
  •  
  • Ostatni post: 28-07-2010, 11:39
  • Ilość członków 155
  •  
  • Tematów na forum: 111
  •  
  • Artykuły: 114
  •  
  •  
  • Porady: 85
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (1.0)
Ginekologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Bolesne miesiączkowanie- informacje dla pacjentek.
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin

Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Bolesne miesiączkowanie- informacje dla pacjentek.

• Data dodania: 08.03.2010 16:51

Ja też mam 13 lat i mam też bóle od pięciu dni i dalej boli ;( cry

• Data dodania: 05.03.2010 09:23

Zapraszam na ŚWiatowy Tydzień Świadomości Endometriozy 8-14 marca
http://www.endometrioza.aid.pl/wydarzenia/tydzie-endometriozy/122-wiatowy-tydzie-wiadomoci-endometriozy-8-14-marca-2010.html

• Data dodania: 14.03.2009 22:25

witam mam pytanie...

a mianowicie czy macie jakies dobre profilaktyczne leki na bolesne miesiaczkowanie...

w 3 dniu okresu mam taki bol ze mdleje...

co robic?

edytowano: 14.03.2009 22:25
  • Data dodania: 29.12.2008 19:16

witam. proszę o pomoc. jestem ponad 3 lata mężatką i nie mogę zajść. bardzo pragniemy mieć dzidziusia i nic. ale nie o tym chciałam pisać. otóż mam teraz inny problem. nigdy nie miałam bolesnych miesiączek, natomiast od 4 miesięcy mam bardzo silne bóle "macicy". nie wiem dokładnie czy to macica może mnie boleć. natomiast mam wrażenie jak by mi miała pęknąć. ból pojawia się pierwszego dnia miesiączki i trwa przez tyle dni ile miesiączka. nawet nie mogę oddać moczu bo z bólu się zwijam a puźniej stać prosto nie mogę. leżeć prosto nie można. dodam że miesiączke mam zawsze 4 dni. zawsze regularnie co 24 dni. byłam u ginekologa i dał mi tabletki CASTAGNUS. pomogło mi jak wziełam pierwszy raz teraz już nic nie pomaga. żadne tabletki ani herbatki. poprostu nic. błagam pomóżcie. dla mnie to dziwne ponieważ nigdy nie miałam bolesnych miesiączek. boje się że nie będziemy mogli mieć dzidziusia. pomocy

edytowano: 29.12.2008 19:16
  • Data dodania: 23.08.2008 15:29

Cześć wszystkim! ja również miałam bardzo, bardzo bolesne miesiączki tak bolesne, że przez pierwszy dzień miesiączki nie mogłam normalnie funkcjonować. Raz nawet zemdlałam tak, że tata zawiózł mnie do szpitala. Byłam u Ginekologa i żadnych nieprawidłowości nie wykrył. Najbardziej pomagały mi tabletki przeciwbólowe, ale oczywiście w większej ilości.. bo jedna to w zupełności było mało. Piszę że "miałam" ponieważ teraz biorę tabletki antykoncepcyjne, które bardzo mi pomagają w tym schorzeniu. O takim ogromnym bólu jaki mi wtedy dokuczał już zapomniałam

edytowano: 23.08.2008 15:29

Reklama

Reklama