5 użytkowników online: 4870

Forum Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

KOMENTARZE / dla pacjentów
Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 21-10-2009
  •  
  • Ostatni post: 28-07-2010, 11:39
  • Ilość członków 155
  •  
  • Tematów na forum: 111
  •  
  • Artykuły: 114
  •  
  •  
  • Porady: 85
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (1.0)
Ginekologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach
Pierwsze symptomy wczesnej ciąży.
smile frown biggrin wink eek cool confused razz mad arrow exclaim evil cry cheesygrin

Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Pierwsze symptomy wczesnej ciąży.

• Data dodania: 27.04.2010 19:22

Witam mam mały problem ostatni okres miałam 28 kwietnia 2010 zle sie czułam zawroty głowy mdłości itp zrobiłam w piatek test wyszedł pozytywnie czy to mozliwe ze jestem w ciazy a pozatym boli mnie dól brzucha jak na okres prosze o pomoc

• Data dodania: 25.04.2010 17:01

Witam. Po raz drugi piszę i zadaje to pytanie. Czy moja dziewczyna może być w ciąży?
Mianowicie ma 18 lat a w październiku skończy 19. Miesiączka powinna pojawić się 20 kwietnia. Ma nieregularne cykle. Ale zawsze było okej. Tylko teraz to nie wiemy co się dzieje. Kochaliśmy się z zabezpieczeniem w dzień spodziewanej miesiączki ale miesiączki jak nie widać tak nie widać.
Zdajemy w tym roku maturę. miała bardzo dużo stresu nie tylko w domu ale i w szkole spowodowane zdaniem III klasy jak i egzaminem maturalnym. Ostatnio cykl jej się zaczął w marcu 17. i powinien być teraz 20 kwietnia. Nie wiemy co się dzieje. Czy może cykl trwać 42 dni lub dłużej To jest już 39 dzień kolejnego cyklu.
Proszę o pomoc.

• Data dodania: 19.04.2010 15:10

hej mam podobny temat ostatnio mialam okres 12 marca teraz czekam i nic mam prawie zawsze rególarne miesiączki czy jestem w ciąży

• Data dodania: 24.03.2010 18:46

czesc
jestem tu pierwszy raz i nie wiem czy dobrze trafilam ?mam pytanie i prosze o porade.mam nieregualne cykle miesiaczkowe ostatni okres mialam 30 stycznia i dostalam go po 43 dniach przed tym , wczesniejsza miesiaczke mialam po 29 dniach.dzis jest53 dzien i miesiaczki nadal nie widac.robilam 2 testy ciazowe i wynik byl negatywny(brak ciazy).zarejestrowalam sie do ginekologa ale wizyte mam dopiero w srode , martwie sie bo nie wiem czy cos mi nie dolega?albo czy jestem w ciazy?nie ukrywam ze chcialabym miec 2dzieciatko.
czy to moga byc jakies objawy choroby?czy ciaza?

• Data dodania: 22.03.2010 15:10

Witam.
Po dzisiejszym stosunku z partnerem zauważyliśmy,że doszło do pęknięcia prezerwatywy. Od razu pobiegłam do łazienki i mechanicznie usunęłam nasienie. Prawdopodobnie doszło do jego rozlania blisko ujścia z pochwy,dlatego większość wypłynęła. Nie mam jednak pewności ile jeszcze zostało.
Jestem w 26 dniu cyklu(który za zwyczaj trwa około 31dni),za jakiś tydzień powinnam dostać miesiączkę. W moim przypadku jest tak,że mam oznaki jej nadejścia. Jak zawsze pojawienie się uderzeń gorąca nastąpiło,zaczyna pojawiać się ból piersi.
Oczywiście denerwuję się,ale zastanawiam się również czy te nerwy są aż tak bardzo konieczne. Jednocześnie zdaję sobie sprawę z tego,że zdarzają się wypadki zapłodnienia przed krwawieniem.
Co radzicie? Poczekać kilka dni i w razie nie pojawienia się krwawienia zrobić test?
Pozdrawiam

Reklama

Reklama