Witam. Mam pewien problem z okresem... Otóż miałam dostać...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
Temat: schizofrenia (1)
- http://www.forumginekologiczne.pl/forum/schizofrenia/watek/17403/1.html#p17403http://www.forumginekologiczne.pl/forum/schizofrenia/watek/17403/1.html schizofrenia Gość
Moja przyjaciólka 14 lat temu poznała chłopaka. Początek znajomości był b. dobry później zaczęło sie już psuc ( dziwne zachowania chlopaka, prawdopodobnie choroba psychiczna - schizofrenia) po około 2 latach związek się rozpadł, przyjaciółka się rozchorowała ( nie z powodu tego, że zerwali ze sobą, ale przyczyny były bardziej skomplikowane. W tym najtrudniejszym czasie zainteresowanie ze strony chłopaka było zerowe ( wina za to wszystko leżała po jego stronie). Dowiedziałam sie, że po jakimś czasie facet założył rodzinę ma dziecko, czy dwoje dzieci. Od zerwania minęło około 14 lat i w ubiegłym roku w lipcu facet w nocy zadzwonił do mojej przyjaciółki i namawiał ja, żeby przyjechała do niego i pomogła w wychowywaniu syna. Po stanowczej rozmowie przyjaciółki z dawnym chłopakiem było troche spokoju. Gdzies od lutego tego roku znowu zaczyna wydzwaniać, tym razem sprawa wygląda juz b. powaznie. Raz dzwoni z telefonu zastrzeżonego, to znowu z domowego ( przyjaciółka ma usługę identyfikacji numerów), tak żeby było wiadomo, że to on dzwoni, to znowu krótkie telefony( jeden sygnał) żeby nie zdążyła odebrać. Są równiez telefony nocne. Proszę o informację co mam zrobić, jak mogę pomnóc mojej przyjaciółce, żeby facet już więcej do niej nie wydzwaniał. 14 lat temu widziałam, go w takich sytuacjach, że można się go bać. Jest nieobliczalny. W tym pierwszym telefonie po 14 latach rtównież był agresywny. W tej rozmowie telefonicznej przyznał się, że choruje psychicznie. Zmiana numeru telefonu nic nie da, bo zacznie wydzwaniac do pracy ( Nie ma trudności z ustaleniem numeru telefonu z pracy, czy innego telefonu). W tym roku roku telefony te trwają od lutego do teraz. Prosze o poradę co mazna z tym zrobic. Prosze o informacje na g.grol@wp.pl
Ostatnia edycja: - Gość
- Plamienie
- Ból podbrzusza
Witam jestem w 14 tygodniu ciąży i nagle zaczęły mnie brać mocniejsze...
- Czy jestem w ciąży???
Witam was! Otóż mam problem i proszę was o pomoc!Od 2 miesięcy...
- Czy beta HCG może tak wolno rosnąć?
Cześć. Od kilku miesięcy staramy się z żoną o dziecko. Pierwsza...