Invag
Dziewczyny jak pomoc sobie z aplikacja tego probiotyku? Zakupilam go po przeleczeniu infekcji,...
Piszecie Panstwo ze pod czas ktoregos tam dnia po zaplodnieniu ?( ile dni po sa widoczne obiawy) kobieta wydziela sluz koloru zoltego, bialego, brazowego, ...
Ja mam pytan kilka poniewaz moja dziewczyna ma sluz koloru jakiegos dziwnego bialego ale chcialbym nadmienic ze jest ona chora, i boli ja brzuch ale miala biegunke wiec mysle ze bole brzucha sa usprawiedliwione ... czy dziewczyna jak jest chora to wydziela jakiegos rodzaju sluzy ... po za tym mielismy przedostatni stosunek 8 dni temu tj. 02.05.05 ... czy juz by byly widoczne obiawy po za tym zawsze uzywam przezerwatywy ... a ostatnio mialem jakies dziwne przeczucie i sprawdzilem czy byla ona dziurawa ... nie byla ... ? prosilbym o kilka odpowiedzi
Dziewczyny jak pomoc sobie z aplikacja tego probiotyku? Zakupilam go po przeleczeniu infekcji,...
Witam, czy lek Nifuroksazyd wpływa jakoś niekorzystnie na tabletki antykoncepcyjne ?...
Cześć dziewczyny, powiedzcie mi proszę jak długo może się...
Hejka w którym tygodniach dowiedzialyscie sie o płci dziecka ? Czy np w 16 tyg...