Zbyt częsty okres
Witam mam 20 lat i od trzech miesiecy mam problemy z cyklem. Najpierw okres był co 15 dni...
Ja mam tak samo.Tylko mi spóźnia sie o wiele dłuzej i tez test wyszedl negatywnie.Ja brałam dosc dlugo tabletki i mysle ze to sa skutki odstawienia ich.Jeśli w najblizszym czasie nie pojawi sie okres idz do lekarza.A co do testów to czasem zawodzą.Najlepiej powtórzyć za pare dni.Raz jak mi sie spóznial okres o 2 mies lekarz wywołal mi go tabletkami.
I ja to mam niestety. 16 dni i nie mam okresu, nawet sie nie zanosi. Nie zaobserwowalam u siebie zadnej wydzieliny z pochwy, suchutko. Zawsze miesiączkowalam jak w zegarku. takze zrobilam test- wyszedl negatywny. Za jakis czas ponownie sprawdze, nie sadze abym byla w ciazy, zabezpieczam sie, ale nic nie daje stoprocentowej pewnosci. Trioszke sie boje, ze moge byc na cos chora.
Witam mam 20 lat i od trzech miesiecy mam problemy z cyklem. Najpierw okres był co 15 dni...
Witam. Moje pytanie dotyczy wczesnego poronienia. Mam dość systematyczny okres...
Czy przy regularnych miesiączkach owulacja jest regularna mam okres zawsze co 28-29 dni.
MAM PROTEZE CZĘSCIOWA I ID 6 LAT UZYWAM KLEJU DO PROTEZ, TERAZ JESTEM W PIATYM TYGODNIU...