aaaaaaaaa zapomniałam dodać o skórze wysuszonej na wiór
dla zainteresowanych (i odważnych) yaz w dobrej cenie coś ok 37 pln jest dostępny w aptece św. Franciszka
aaaaaaaaa zapomniałam dodać o skórze wysuszonej na wiór
dla zainteresowanych (i odważnych) yaz w dobrej cenie coś ok 37 pln jest dostępny w aptece św. Franciszka
Witam![]()
Yaz to moje pierwsze w życiu tabletki anty, i moja reakcja na nie jest trochę dziwna...w pierwszy dzień okresu zażyłam pierwsza tabletkę i przez kolejne 5 dni miałam leciutkie krwawienie, po 5 dniach zażywania dostałam normalnego okresu a na dodatek bolącego jak wcześniej, czyli już 8 dni biorę yaz a mam cały czas okres, ciekawe czy to taki właśnie skutek uboczny na hormony i kiedy przestane krwawić, skoro większość z was pisze, ze krwawienie jest minimalne...i czy będzie działać jak należy...
Witam![]()
Yaz to moje pierwsze w życiu tabletki anty, i moja reakcja na nie jest trochę dziwna...w pierwszy dzień okresu zażyłam pierwsza tabletkę i przez kolejne 5 dni miałam leciutkie krwawienie, po 5 dniach zażywania dostałam normalnego okresu a na dodatek bolącego jak wcześniej, czyli już 8 dni biorę yaz a mam cały czas okres, ciekawe czy to taki właśnie skutek uboczny na hormony i kiedy przestane krwawić, skoro większość z was pisze, ze krwawienie jest minimalne...i czy będzie działać jak należy...
witam
) ostatnio mój ginekolog przepisal mi Yaz , że niby super są , że nowość itp.. jednak juz po pierwszej tabletce ( jakos po 12godzinach) miałam silne zawroty głowy , mdłości ...tak się źle czułam...aż sama w szoku byłam ..;/ brałam juz yasmin, ciles , niedawno harmonet i bylo zawsze wszystko ok ;p żałuję ze dałam się namówić na nie , bo tylko straciłam 40zl a tabletki juz sa nie do użytku:/ odstawiłam je od razu...
i teraz musze czekać do nastepnego okresu żeby znowu zacząć coś brac;/
witam,
ja biorę yaz od 2 tygodni i ciągle krwawię. Zawsze miałam długi okres (7 dni) wiec się nie przejmowałam. Teraz to są mało obfite plamienia, ale nie wiem czy to może podchodzić pod te krwawienia śródcykliczne czy nie. Fizycznych skutków ubocznych nie odczuwam, ale psychicznie ostatnie dwa czy trzy dni miałam tragiczne, czułam się brzydka, nie chciało mi się zadbać o siebie, najchętniej bym się schowała od świata. Jestem też bardzo nerwowa i drażliwa. Ogólnie nie uważam ich za złe, ciągle liczę na to że te krwawienia i humory miną. Kupiłam je za 38, 50 zł.
olgak
Ja biorę Yaz i od 10 dni mam okres szok, są kiepskie
ile może trwać okres jak się zaczyna przyjmować yaz?
hej
gin przepisal mi YAZ, biore dopiero drugi dzien i narazie wszystko jest ok
mam nadzieje ze tak zostanie, jesli chodzi o cene to zaplacilam ok 40zł, ale wahają sie od 34 do 48 zł ![]()
z tego co przeczytałam to moge jedynie wywnioskować zebym sama na sobie sprawdzila te tabletki bo kazdy ma inny organizm i inaczej reaguje zobacze pozniej czy ze mna bedzie wszytsko ok lecz nie ukrywam lekko sie denerwuje
pozdrawiam
Jak zapytałaam się lekarza o YAZ to wiecie co powiedział ,że nie mam kombinować z innymi tabletkami ,gdyż wszystkie są prawie takie same. Zmieniają nazwy leków i przez to płacimy za nie drożej .Chyba coś w tym jest.