użytkowników online: 3104

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Najnowsze na forum
ciąża
Oceń forum: 
 (3.8)
      Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!
       O grupie Forum  Wiadomości (485) Artykuły (146) Porady (104) Społeczność (870) Szukaj  

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

DWIE MACICE, DWIE SZYJKI MACICY I PRZEGRODA W POCHWIE. [3]

• Dodano: 28-02-2011, 19:28
      •  
      •  
      •  
      •  
      MAM DWIE MACICE, DWIE SZYJKI MACICY I PRZEGRODĘ W POCHWIE. CHCIAŁABYM MIEĆ DZIECKO, ALE LEKARZ MI POWIEDZIAŁ,ŻE MAM MAŁE SZANSE.
      CZY MOGĘ MIEĆ DZIECI? JAKIE SZANSE MAM NA ZAJŚCIE W CIĄŻE? CZY URODZĘ ZDROWE DZIECKO?
      PROSZĘ O JAKIEŚ INFORMACJĘ.
      POZDRAWIAM
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
      Oddano 6 głosów
      • Dodano: 14-05-2012, 14:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      anth 2011-02-28 19:28:47 MAM DWIE MACICE, DWIE SZYJKI MACICY I PRZEGRODĘ W POCHWIE. CHCIAŁABYM MIEĆ DZIECKO, ALE LEKARZ MI POWIEDZIAŁ,ŻE MAM MAŁE SZANSE.
      CZY MOGĘ MIEĆ DZIECI? JAKIE SZANSE MAM NA ZAJŚCIE W CIĄŻE? CZY URODZĘ ZDROWE DZIECKO?
      PROSZĘ O JAKIEŚ INFORMACJĘ.
      POZDRAWIAM
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 14-05-2012, 18:52
      •  
      •  
      •  
      •  
      ZMIEŃ LEKARZA!!!
      ja mam przegrode w pochwie,dworozna macice i albo przegrode w macicy albo dwie(nie zostalo do konca ustalone),jedna szyjke macicy i JESTEM W CIAŻY.wszystko jest ok,dziecko sie rozwija prawidlowo i rosnie.zdarzaja mi sie plamienia ale lekarz mnie badal i z dzieckiem wszyskto jest ok,szyjka macicy w normie.prawdopodobnie nie urodze naturalnie,choc lekarz powiedzial ze mozliwe ze w czasie porodu przetna przegrode w pochwie przy nacieciu.
      dobrze by bylo gdybys miala zrobione HSG zeby sprawdzic czy jajowody sa drozne,bo glownie to uniemozliwia zajscie.ja mialam i niestety bol po tym jak przestal dzialac srdek znieczulajacy byl nie do zniesienia.lekarz meczyl sie zeby wprowadzic urzadzenie i naruszyl mi wszystkie wnetrznosci...ale moze ciebie nie bedzie tak bolec.
      w kazdym razie zmien lekarza na innego,bo ten chyba niewiele wie.
      Suwaczek z babyboom.pl
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Co znaczy słowo amenorrhoea primaria?