Będę trzymać kciuki za Ciebie
A ty za mnie![]()
Ja jeszcze kilka razy powalcze.....zobaczymy[addsig]
Będę trzymać kciuki za Ciebie
A ty za mnie![]()
Ja jeszcze kilka razy powalcze.....zobaczymy[addsig]
Z tym zachodzeniem w ciążę to faktycznie masz racje...nie ma reguły, każda z nas jest inna i jak widać owulacja może sie maksymalnie przesunąć... Ja tez trzymam za nas kciuki...
Trzymaj się cieplutko i życzę owocnego przytulanka z mężem ![]()
Mam nadzieję, że będziemy w kontakcie
...
Dobrze się komuś wygadać, zwłaszcza że mamy taki sam "cel" drugiego dzidziusia
...
pozdrawiam Nina
Hej dziewczyny! 18 lutego minie rok jak dowiedziałam się że jestem w ciąży dziś mam śliczna córeczkęi Chcę wam tylko powiedzieć żebyście nie wyliczały kiedy macie sie kochać bo to jest bez sensu moja przyjaciólka zaszła w ciążę dzień przed okresem a miesiączki miała regularnie co 28 dni i też jak Wy wyliczała kiedy będą wspólżyć efekt był taki że dopiero 4 miesiące póżniej zaszła w ciążę. Ja natomiast luz - zero wyliczeń, mierzenia temperatury i przez cały miesiąc staranka i dwa dni po terminie miesiączki 2 krechy na teście. Moja rada odpuśćcie i kochajcie się nie tylko wtedy kiedy wam się wydaje że macie płodne dni ale częściej - przecież nie zaszkodzi spróbować. Życzę Wam wszystkim owocnych starań Pozdrawiam Marta
Dzięki radę... Ja doskonale wiem że za bardzo sie spinam...i tu leży mój problem...wiem także że trzeba się wyluzować, nie wyliczać ale jak sobie troszke pomarudzę i ponarzekam to może mi ulży![]()
Kolejny miesiąc nadzieii bo staramy sie już (dopiero) od listopada...moze taraz się uda...taki walentynkowy prezent...
, jeśli nie to będziemy działać dalej...
Patrząc z drugiej strony staranie sie to przeciez sama przyjemność ![]()
Nina
Witajcie kochane!!
My staramy się od 17 miesięcy
Od miesiąca jestem na stronie 28dni i mierze swoją temperature codziennie o tej samej porze, dzięki temu dowiedziałam się że moja owu występuje dopiero kolo 20dc dziś powinnam była dostać @ która się nie pojawiła ![]()
Po owulacji moja temperatura wzrasta...czysty objaw ciąży - podobno......
No nic nie chce się cieszyć żeby nie zapeszać.
Od 3 dni jestem bardzo senna i zmęczona......piersi mam troszke większe ale nie takie jak na @. Nie bolą mnie a rosną.....
Kobitki życze wam powodzenia i zafasolkowania
[addsig]
Byłam teraz na święta w Hiszpanii, spędziłam je z moim chłopakiem. Kochaliśmy się codziennie, pare dni pod rząd. Zużyliśmy z 20 prezerwatyw i byliśmy bardzo ostrożni. Nasz sex nie trwał dośc długo. Tam, zachorowałam na grypę i utrzymywała mi się temperatura przez 2 tyg. Po powrocie jeszcze złapałam zapalenie oskrzeli, więc brałam antybiotyk. Dostałam w między czasie okresu. Wczoraj myślałam, że też dostanę, ale była brązowa wydzielina, dopiero dzisiaj mam krwawienie. Tak czy siak, ta miesiączka wydaje mi się jakaś inna od poprzednich. Mija już 6 tyd od tamtego czasu i jedynie martwi mnie ta miesiączka. bo nie mam żadnych innych objaw. Mam 17 lat i moje cykle nie są regularne, ale gdy porównam sobie ostatnią miesiączkę, która była 4.01, to ta wyszła mi regularnie. Jak myślicie.. czy to ciąża? A może mój organizm działa inaczej po tym, jak straciłam dziewictwo i to może jakieś działania hormonalne i może będę miała regularne cykle? Jak myślicieeeeeee.... Nie sądzę (przynajmniej mam nadzieję, bo nasz sex był bezpieczny) żeby to była ciąża.. Błagam, wypowiedzcie się.
Pozdrawiam, IGA
Zmiana klimatu i stres ma duży wpływ na miesiączke... Skoro twierdzisz że się zabezpieczaliście i nie bylo wpadki typu pęknieta gumka to moim zdaniem nie masz powodu do niepokoju... dla pewności mozesz wykonac test..
Urszulka... gratuluję zafasolkowania ![]()
Kochany gościu nie gratuluj bo jeszcze się okaże że nic z tego...
Temp. wuższa od temp. owu. utrzymuje sie już 3 dni. Śpie ile tylko moge.
Boje się cieszyc bo w zeszłym miesiącu miałam niemiłą niespodzianke pod postacią @.....Kocham was za miłe słowa ale nie przestawajcie trzymac mocno kciuków
[addsig]
Nie przestaje trzymać kciuków... za siebie i za wszystkie staraczki!!!
Nina ja właściwie wczoraj sobie tak myślałam....Tak jak Ty napisałaś że fajny by był prezent na Walentynki...Jejku po prostu byłoby to coś wspaniałego dać mężowi taki prezent w Walentynki.......[addsig]