użytkowników online: 3104

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Najnowsze na forum
ciąża
Oceń forum: 
 (3.8)
      Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!
       O grupie Forum  Wiadomości (485) Artykuły (146) Porady (104) Społeczność (870) Szukaj  

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Staraczki, ciezarowki i mamy ... [9100]

• Dodano: 10-04-2010, 21:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      Plany jak plany ale checi smile Kto wie jaki bedzie wasz synus czy nie da wam popalic a przez to czy nie oddali waszych planow co do drugiego dziecka smile
      Fajnie jest miec dzieci o malych roznicach wiekowych ale gdy juz sa wieksze.Gdy sa male wydaje mi sie ze i dla matki i dziecka potrzebne jest to przyslowiowe " piec minut" azeby i mama i dziecko mogly sie nacieszyc miloscia do siebie. Wiele dzieci po narodzinach drugiego dziecka czuje sie odepchnietych. Nie wyobrazam sobie tego jak moglabym teraz Klarusi nie nosic na rekach, nie dzwigac, badz nie pobawic sie ze wzgledu na ciaze juz zaawansowana albo zagrozona a pozniej jakby odsunac ja dla pielegnacji drugiego malenstwa. Wole nie przegapic tych najpiekniejszych chwil w zyciu mojego rocznego dziecka.
      Image

Image
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 10-04-2010, 21:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      MONIKO S to ty naprawde cudowna zona jestes. Ja bym o tej godzine na bank mezowi nic nie zrobila a juz tym bardziej nie piekla nic bo to jeszcze musi siie upiec i musi ktos wyciagnac ciacho z piekarnika. Podziwiam cie, ja jestem wyrodna zona.

Co do tej przepowiedni to ... pozyjemy zobaczymy czy prawdziwa.
      Image

Image
      • Dodano: 10-04-2010, 22:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      Polecam lekture tekstu dotyczacego katastrof: http://www.fozik.pl/artykuly/3340/1/Psychologiczne%20aspekty%20katastrof%20-%20cz%C4%99%C5%9B%C4%87%201
      • Dodano: 10-04-2010, 22:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      eee kochana ja jak spac nie moge to i o 3 w nocy wezme sie za upieczenie ciastka ja jakos jak sie dobrze czuje to wszystko zrobie
      Image
      Image
      • Dodano: 10-04-2010, 22:09
      •  
      •  
      •  
      •  
      No to niedlugo jak maly bedzie budzil sie w nocy to albo bedziesz spala jak zabita kiedy tylko bedzie okazja, albo bedziesz miala duuuzooo czasu na wypieeki smile Szkoda tylko ze tak daleko mieszkasz bo moze tez bym poprobowala smile
      Image

Image
      • Dodano: 10-04-2010, 22:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ok kochane

Mnie przyjdzie pozyczyc wam dobrej i spokojnej nocy ... a tobie MONIKO S przespanej nocy smile

Do jutra, oby byl lepszy anizeli ten dzisiejszy
      Image

Image
      • Dodano: 10-04-2010, 22:46
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dzieki Madzia ty tez sie wyspij ucaluj malenka odemnie cheesygrin i tak jak mysle to do jutra biggrin
      Image
      Image
      • Dodano: 11-04-2010, 11:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      Czesc dziewczyny

Jak minela nocka? My sie wyspalismy jak nigdy az oczu nie chcialo sie rano otwierac. Za to chyba jakos zle spalam bo reka tak mnie n a p i e r n i c z a ze ruszac nia nie moge, a podniesienie ja do gory graniczy z cudem. Zreszta jakikolwiek wysilek to bol. Jakas masakra. I najgorsze ze to prawa reke.

My od rana ogladamy praktycznie jedno i to samo bo o tej wczorajszej tragedii. Teraz akurat msza sie konczy i tak czlowiek sobie rozmysla o tym co bedzie a czego/ kogo juz nie bedzie. Wyobrazcie sobie ze juz nigdy wiecej nie zobaczymy Lecha i Marii w tv, nie posmiejemy sie z glupawych wypowiedzi naszego prezydenta czy z ubioru jego zony. Ze juz Szmajdzinski nie bedzie walczyl o fotel prezydenta, nie wystartuje w wyborach ... doslownie zal myslec
      Image

Image
      • Dodano: 11-04-2010, 13:11
      •  
      •  
      •  
      •  
      Cześć dziewczyny!]

Chciałam Was pozdrowić i8 napisać, że o Was nie zapomniałam.
      Już się tłumaczę. Komputer mi się popsuł i zawożę go jutro do naprawy. Przez to nie zaglądałam a dziś jestem u brata to postanowiłam zajrzeć żebyście o mnie nie zapomniały!
      Postaram się wszystko nadrobić jak komputer wróci naprawiony.
      Jestem taka ciekawa czy Monika już urodziła nie widzę suwaczka dotyczącego narodzin smile

W ogóle to jestem ciekawa co u Was wszystkich i u Magdy i Mmmm i Terazji i Joanny, Marki

trzymajcie się cieplutko

buziaki! cheesygrin
      Image
      • Dodano: 11-04-2010, 13:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      MONIKO C dobrze ze zajzalas bo sie o ciebie juz zamarwialysmy. Myslalam ze cos sie stalo. Wazne ze wszystko jest ok i czekamy na wiesci po naprawie komputera.
      Monika S jeszcz enie urodzila ale mysle ze lada moment
      Image

Image
      • Dodano: 30-04-2011, 14:05
      •  
      •  
      •  

Przeziębienie w ciąży. Miałyście już z tym problem? Warto konsultować każdy przypadek z lekarzem.

Znalazłam o tym artykuł, same zobaczcie:

http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,7108,0,jak-poradzic-sobie-z-przeziebieniem-lub-grypa-w-czasie-ciazy,from-user

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?