użytkowników online: 192

Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Najnowsze na forum
ciąża
Oceń forum: 
 (3.8)
      Wszystko na temat wspaniałego czasu oczekiwania na nowe życie.Zapraszam wszystkie kobiety, które starały się bądź starają o pociechę, aby napisały jak przebiegało ich leczenie i z jakim skutkiem. Czekam na wasze posty!!!
       O grupie Forum  Wiadomości (488) Artykuły (146) Porady (104) Społeczność (874) Szukaj  

Forum - Ciąża - czy to możliwe? Wszystko o...

Zapraszam wszystkie kobiety starające się o dziecko do rozmów wymieniajmy się spostrzeżeniami [46]

• Dodano: 28-10-2009, 19:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      czesc wszystkim ja mam problem z hormonami bo mam zabuzenia lekarz przepisal mi latoine i ma mi to pomuc co mam robic kto mi pomoze frown
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 28-10-2009, 20:30
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam 25 lat my czekamy na aniołka już 2 latka. Męża wyniki dobre,ja po częściowej resekcji jajnika i po torbielach, wynik Hsg obustronna niedrożność jajowodów. Czekamy na cud... biggrin
      • Dodano: 01-11-2009, 12:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      czesc dziewczyny
      staramy sie z mezem o dziecko 13 cykl ja brak owulacji ( teraz będę zaczynała cykl z clo + pregnyl) a mąż słaba armia frown także czekam na cud ...
      • Dodano: 04-11-2009, 16:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      Z mężem staramy się o dziecko ok.1 roku,ale niedawno się dowiedziałam że mam torbiela na jajniku i niewiem czy przez to niemożemy mieć dziecka.Mamy już 2 córki ale chcemy mieć jeszcze jedno dziecko.
      • Dodano: 13-11-2009, 19:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      Pajka26 2009-11-01 12:24:57 czesc dziewczyny
      staramy sie z mezem o dziecko 13 cykl ja brak owulacji ( teraz będę zaczynała cykl z clo + pregnyl) a mąż słaba armia frown także czekam na cud ...
      Ja Ci odradzam brać te tab.ja je brałam przez 2-cykle i nabawiłam się torbiela cry i jestem pewna że to od tych tab.clostybegyt kątrole mam u ginekologa 2/3 razy w roku zaczełam brać clo.i miałam bardzo bolesną owulacje więc postanowiłam iść do gin.bo nawet nie mogłam śiedziec,leżeć,dosłownie koszmar,teraz czekamy z mężem aż się wchłonie bo naszczęście nie jest groźny!pozdrawiam
      • Dodano: 13-11-2009, 19:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2009-11-13 19:41:23
      Pajka26 2009-11-01 12:24:57 czesc dziewczyny
      Ja Ci odradzam brać te tab.ja je brałam przez 2-cykle i nabawiłam się torbiela cry i jestem pewna że to od tych tab.clostybegyt kątrole mam u ginekologa 2/3 razy w roku zaczełam brać clo.i miałam bardzo bolesną owulacje więc postanowiłam iść do gin.bo nawet nie mogłam śiedziec,leżeć,dosłownie koszmar,teraz czekamy z mężem aż się wchłonie bo naszczęście nie jest groźny!pozdrawiam
      Dodam jeszcze że zrobiłam przerwe po tab.anty-6 miesięcy i od tch sześciu miesięcy zaczeliśmy się starać już leci 8-miesiąc i już trace nadzieje cry
      • Dodano: 13-11-2009, 19:50
      •  
      •  
      •  
      •  
      • Dodano: 22-11-2009, 20:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      frownfrownfrown Od nie dawna staram sie z moim mezem o dziecko. niestety nam to wogole nie wychodzi... Miałam objawy tak jakby podczas ciazy no ale kilka dni pozniej dostawałam jak najnormalniejsza miesiaczke. ehhh nie wiem co mam zrobic. moj ginekolog mowi mi, ze ze mna i z moim ogranizmem jest wszystko wporzadku. a dziecka jak nie było tak nie ma. wspolzyje z moim mezem regularnie i staramy sie jak najczesciej w czasie owulacji no ale jak juz wspominałam, nie wychodzi nam to. prosze doradźcie frownfrowncrycry
      • Dodano: 25-11-2009, 06:07
      •  
      •  
      •  

Drogie Pani, w ciąży przede wszystkim USG, pamiętajcie o tym.

Podaję link:

http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,236,badanie-usg-w-ciazy,box-spec,from-user

znajdziecie tu wszystko o badaniu

• Dodano: 27-11-2009, 15:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam serdecznie . Jestem po pierwszej inseminacji 6 dzien i caly czas plamie oraz bola mnie piersi . Plamienia sa naprawde delikatne ale zmieniaja kolor. Na poczatku byly ciemno brazowe pozniej jasno brazowe a teraz jagby pomaranczowe. Moze ktoras z was wie jak dlugo sie plami i czy to jest normalne . Prosze o odpowiedz za ktora serdecznie dziekuje
      • Dodano: 04-12-2009, 20:58
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam! mam 26lat wiele czasu poswiecilam w wyszukaniu wlasciwej odp i nadal nie wiem.Po pierwszym dziecku zaczelam Brac tabletki antykoncepcyjne to juz 6 -ty rok w tej chwili planuje drugie dziecko, ile musialambym odczekac aby oczyscic organizm z hormonow,aby nie wplynely zle na plod?Dziekuje i Pozdrawiam

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: