1 użytkowników online: 3690

Szczegóły grupy

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 03-09-2010, 22:17
  • Ilość członków 993
  •  
  • Tematów na forum: 29429
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

pierwszy raz.. [3257]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (5.0)

• Ostatni post w tym wątku
  •  
  • Data dodania: 31-08-2010, 19:28
  •  
  •  
  •  
  •  
Gość 2010-08-31 18:56:32 Hej. Mam pytanie. Od ponad roku biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy powinnam zrobić jakieś badania ? Słyszałam ze jakieś próby wątrobowe się robi. Ile to kosztuje i po jakim czasie brania tabletek mam zrobić to badanie? Dzięki z góry za odpowiedź wink

Apropo 1wszego razu.. Naprawdę przemyślcie swój pierwszy raz, bo warto poczekać na tego jedynego i zrobić to z uczuciem wink

Ja raz w roku robię morfologię, próby wątrobowe, APTT i INR. Płacę 50-60zł.
Paulina85krk
  • Data dodania: 20-11-2005, 21:51
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam..

Mam taki problem..juz kilka razy próbowalismy z chlopakiem, znaczy chodzi o pierwszy raz i ja nie mogę..strasznie mnie boli..piecze..takie bardzo dziwne uczucie..wiem, ze przysłowiowo pierwszy raz zawsze boli..ale az tak??ne wiem, co mam zrobic, ale się boje..

• Data dodania: 20-11-2005, 23:05
  •  
  •  
  •  
  •  

witam przy moim pierwszym razie tez mialam cos podobne uczucie do tego co opisujesz. wlasnie bylo dziwne uczucie ..bolalo pieklo szczypalo ..ciezko to mi tak nazwac..wiadomo ze w trakcie stosunku zostaje przerwana blona dziewicza i jak zostanie przerwana to pozniej jest juz nieco inaczej bynajmniej tak bylo w moim przypadku bol zaczol z kazdym kolejnym razem zanikac. tez wlasnie nurtowalo mnie pytanie czy to tak musi bolec i czy tak juz bedzie ale to przeszlo ) a do tego ja jeszcze mam waska pochwe wiec jeszcze doszlo mi drobne utrudnienie ale i z tym sie poradzilo i juz jest wszystko ok pozdrawiam i powodzenia

• Data dodania: 21-11-2005, 08:23
  •  
  •  
  •  
  •  

Dzięki bardzo za odpowiedzprzytnajmniej wiem, ze nie jestem sama)

• Data dodania: 21-11-2005, 10:42
  •  
  •  
  •  
  •  

czesc! mnie również bardzo bolało podczas pierwszego stosunku też prówowalismy z moim chłopakiem a obecnie mężem kilka razy. Może sprubujcie kochac się na siedząco tzn. ty usiądz na nim mnie tak mniej bolało no ale to jest sprawa indywidualna

• Data dodania: 21-11-2005, 12:08
  •  
  •  
  •  
  •  

Hej! Nie jestes sama, ja przezywalam podobne katusze . Nam to zajelo 2 miesiace zanim sie udalo... Probowalismy w roznych pozycjach i niestety za kazdym razem bardzo bolalo. Tak wpadlo mi do glowy zeby sprobowac kiedy czlonek zrobi sie ciut mniejszy (no moze nie calkiem ) i wyszlo! Pozdrawiam

• Data dodania: 21-11-2005, 15:27
  •  
  •  
  •  
  •  

swoj pierwszy raz miałam w klasycznej pozycji bolało dość ale w pozycja tzw na jeźdźca to juz wogole nie mogłam bo ból straszny. a zeby mniej bolalo w klasycznej pozycji to w trakcie wprowadzania członka rozchylić można troche wargi..mnie to pomoglo

• Data dodania: 21-11-2005, 22:07
  •  
  •  
  •  
  •  

jejq..dzieki Wam wszytskimnie ma to, jak podzieleic sie swoim bólembędzie mi lżej)hehe

• Data dodania: 22-11-2005, 21:33
  •  
  •  
  •  
  •  

no to jeszcze ja dodam Ci otuchy.mialam tak samo jak Ty,mam bardzo kochanego chlopaka,byl bardzo delikatny i czuly,wchodzil we mnie pomalutku minimalnymi *** i tak coraz dalej ,za 3 razem sie udalo.

polecam odprezajacy masaz przed seksem

napisz jak uda Wam sie

pozdrawiam

• Data dodania: 23-11-2005, 12:57
  •  
  •  
  •  
  •  

ja byłam załamana odejściem chłopaka (któremu nie chciałam za szybko "dać&quot więc z poczuciem staroświeckości zrobiłam szybki numerek z żonatym facetem, on nie wiedział że ma do czynienia z dziewicą - jak było? ból odczułam jak cięcie żyletką - rach, ciach i po wszystkim, zapiekło, zaszczypało a wsyzstko to mieściło się w 1 sekundzie - do dziś jestem z tego zadowolona więc dla odważnych polecam bardzo szybki i mocny numerek !!! Im bardziej się człowiek z tym "ciaćka" tym bardziej boli.

iwona00
  • Data dodania: 16-04-2007, 20:56
  •  
  •  
  •  
  •  

witam!!

ale sie okazalo- a ja myslalm ze tylko ja mam takie problem,y- egositka ze mnie!!!

moj pierwszy raz nie wyszedl bo moj chlopak byl dosc na*** i nic nie wyszlo... he he he ale sie smialismy

za drugirm bylo nie za wesolo- mialam wrazenie ze probujemy wcisnac cos za duzego do czegos za malego...

mam nadzieje ze z kazda nastepna proba bedzie szlo lepiej...

pobozne zyczenia

ale fajnie bylo poczytac o swoim wlasnym problemie

pozdrawiam

pa pa

Reklama

Reklama