Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Ogólne informacje   Forum dyskusyjne   Wiadomości   Artykuły   Lista członków  

• Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • OTWARTA / dla pacjentów
  • Założyciel: Kontakt M.
  •  
  • Data powstania: 04-10-2009
  •  
  • Ostatni post: 09-03-2010, 22:31
  • Ilość członków 504
  •  
  • Tematów na forum: 28420
  •  
  • Artykuły: 233
  •  
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje

Wątek: Możliwość ciąży w takim wypadku? [169]

• Data dodania: 02-07-2006, 00:25
  •  
  •  
  •  
  •  

Czy można zajść w ciąże podczas pettingu? Jeśli chłopak ma na sobie majtki, druga strona jest naga. Jednak te majtki nagle się zsuną ;/ i dojdzie do ocierania o siebie narządów płciowych, JEDNAK NIE BYŁO WYTRYSKU, i nie doszło do penetracji to czy jest w ciazy?

• Data dodania: 02-07-2006, 12:16
  •  
  •  
  •  
  •  

Nie jesteś w ciąży!!!!!Chociaż cuda się zdarzają ale w takim przypadku nić się nie bój!!!

ImageImage
  • Data dodania: 02-07-2006, 12:56
  •  
  •  
  •  
  •  

Wielkie dzięki uspokoiłam się bo naczytałam się na ten temat tyle rzeczy, że niektóre są sprzeczne z realnością:/ ale NAPRAWDĘ BAAAAAAAAAARDO DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŹ BO DAŁO MI TO NAPRAWDĘ SPOKÓJ DUŻY

• Data dodania: 02-07-2006, 14:30
  •  
  •  
  •  
  •  

O jej . Bez wytrysku nie mozna zajsc w ciaze...

Owszem mezczyzna zanim ma wytrysk to wydziela niewielka ilosc spermy tuz przed samym wytryskiem . Jest to jednak minimalna ilosc i musiał by byc w Tobie zeby plemniki przedostaly sie dalej...

Na pewno nie jestes w ciązy

• Data dodania: 02-07-2006, 23:48
  •  
  •  
  •  
  •  

DZiękie WIELKIE BO NAPRAWDĘ MIAŁAM DUŻĄ OBAWĘ PO TYM JAK NACZYTAŁAM SIĘ NA FORACH TEGO TYPU, ŻE MOŻNA BYĆ JUŻ W CIĄŻY I W OGÓLE I NAWET JAK TEN PŁYN SIĘ WYDZIELI TO SIĘ JUŻ NA 85% JEST W CIĄŻY CZY NA ILEŚ TAM, BO W KONCU W NIM SA DOSC SILNE PLEMNIKI I NAWET JESLI TEN PLYN WYDZIELI SIE NIE W SRODKU W POCHWIE LECZ PODCZAS OCIERANIA NARZADOW TO TE PLEMNIKI SIE PRZEDOSTANA DO POCHWY ;( MASAKRA BO JUZ MAM METLIK OD TEGO WSZYTSKIEGO ;/ ALE DZIEKI WAM MAM JAKAS PEWNOSC A NAWET POWIEM ZE 90% NAWET WIECEJ

• Data dodania: 11-07-2006, 00:54
  •  
  •  
  •  
  •  

Ja tez sie boje.. mielismy z chlopakiem podobny przepadek. on mial boxerki na sobie ja bylam naga ocieralismy sie o siebie... pozniej sie rozebralismy do naga oboje .. nie bylo wytrysku tylko te plyny ktore wydobywa czlonek w czasie podniecenia... boje sie bardzo !!!! Czy jest mozliwosc zajscia w ciąże ?? Prosze pomóżcie mi!!

• Data dodania: 11-07-2006, 12:50
  •  
  •  
  •  
  •  

Możesz zajść w ciąże. Członek podczas podniecenia wydziela niewielka ilość plemników, ty równiez wydzielasz płyny. Kiedy dojdzie do ich połączenia plemniki bez problemudostana sie do pochwy przez twoja wydzieline. Moja mama jest ginekologiem i rozmawiałam z na na ten temat.

• Data dodania: 23-07-2006, 16:54
  •  
  •  
  •  
  •  

ja tez mam podobny problem uprawialismy z moja dziewczyna petting to bylo w czwartek 13.007.06wiem w sobote miala okres ale czy jest mozliwe ze zajdzie w ciaze skoro daj my na to przenioslem plemniki na swoim palcu czy ciaza jest moziliwa???? no i najgorsze podczas kiedy dogadzalem jej palcem niestety dostalem wytrysku tyle ze bylem w spodniach jeansach no i tylko troche sie zmoczyly czy to tez moze w jakis sposob spowodowac ze zaplodnilem swoja partnerke????? prosil bym o odopowiedz ob dzis 2307. dostala ona wymiotow i biegunki czy moze byc w ciazy???? prosil bym o szybka odpowiedz

• Data dodania: 05-08-2006, 16:17
  •  
  •  
  •  
  •  

02-07-2006 o 00:25, gość :

Czy można zajść w ciąże podczas pettingu? Jeśli chłopak ma na sobie majtki, druga strona jest naga. Jednak te majtki nagle się zsuną ;/ i dojdzie do ocierania o siebie narządów płciowych, JEDNAK NIE BYŁO WYTRYSKU, i nie doszło do penetracji to czy jest w ciazy?

• Data dodania: 04-10-2006, 07:21
  •  
  •  
  •  
  •  

mam takie pytanie... ej.. czy jeśli ja byłam w majtkach i on też i tylko na sobie leżeliśmy a wytrysku raczej nie było... to czy jest to możliwe żebym była w ciązy??????? proszę odpiszcie mi...

Reklama

Reklama