Dzieciaczki ile wy macie lat? i po co sie brac za sex jak o podstawach tego nie macie zielonego pojecia!!!!!!
Dzieciaczki ile wy macie lat? i po co sie brac za sex jak o podstawach tego nie macie zielonego pojecia!!!!!!
pomozcie z moim chłopakiem podczas ostatniego współżycia jego penis znalazł sie w mojej pochwie lecz nie było wytrysku moge byc w ciązy?? spoznia mi sie okres ![]()
Znalazl sie?Ale za malo na[isalas?Sadze,ze raczej nie doszlo do zapolodnienia,no chyba,ze chlopak byl juz blisko ...to moglo sie cos stać
strasznie trudno o tym pisac zrozum... jakby to powiedziec pare razy on "był" we mnie . najgorasze jest to ze tydzien temu miałam słabe 11 dniowe krwawienie czy to coś znaczy ?? miesiaczka nadal mi sie spoznia;(
przepraszam 1 dniowe
a najwazniejsze czego nie napisałam to to ze nie mielismy zadnych zabezpieczen
ALe masz problem chłopie... co innego jak bys sie spuścił i bys sie spytał czy moze byc w ciąży...
ja tezmialam problem ..opisywalam go wczesniej rowniez o pettingu. balam sie ze moge byc w ciazy po tym jak moj chlopak mogl przypadkowo dotknac swojego czlonka po wytrusku i jednak cos mogl miec na tym palcu ktorego potem wprowadzil we mnie. balam sie prawie tydzien dziwnie bolał mnie brzuch ale okazalo sie ze to mogla byc tylko moja wyobraznia lub bolał mnie z nerwow. jest malo prawdopodobne ze w ten sposób dziewczyna zajdzie w ciaze poniewaz plemnikow musi byc bardzo duzo ..nie mają one takiej sily zeby sie dostac do pochwy jesli jest ich malo jest to malo prawdopodobne. gdy dostalam okresu bylam w siodmym niebie , heh chyba po raz pierwszy. lecz moja znajoma byla w ciazy a miala okres,jej organizm poprostu byl za mlody na cos takiego. ale mozna to rozpoznac poniewaz gdyby dziewczyna byla w ciazy i miala okres to są to bardzo slabe krwawienia o wiele mniejsze niz zwykle ![]()
czasami jak czytam o takich rzeczach to śmiać mi się chce, do współżycia trzeba się przygotować, a Wy nawet podstaw nie znacie...smutno ![]()
mamy taki problem... kochalismy sie i pekla prezewatywa... nie dostalem wytrysku ale boimy sie iz mozemy miec "niespodzianke". Nasze pytanie brzmi: Czy zostaniemy rodzicami? prosze o szybką odpowiedź pozostalo 71godzin...