12 użytkowników online: 4614

Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 29-07-2010, 20:26
  • Ilość członków 955
  •  
  • Tematów na forum: 29227
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

Możliwość ciąży w takim wypadku? [201]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Data dodania: 07-01-2010, 15:36
  •  
  •  
  •  
  •  

Raczej powinno być ok.
Raczej bo nie wiem ile się miętosiliście ze sobą w tych mokrych gaciach.
Ale jak by nie było ja obstawiam, że będzie luz lecz nie zalecam takich ocieranek zwłaszcza gdy w grę wchodzi sperma.

Pozdrawiam
Rafał

• Data dodania: 07-02-2010, 17:39
  •  
  •  
  •  
  •  

hej mam taki problem kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia a wytrysk był w środku pochwy czy moge być w ciąży???

• Data dodania: 07-02-2010, 19:03
  •  
  •  
  •  
  •  

Dosyc spore, ze tak powiem.
Zalecam test, lub tez wizyte u ginekologa.

Pozdrawiam
Rafal

P.S
Przepraszam za niestosowanie polskich znakow ale ANG. Windows i nie dogralem jeszcze PL. jezyka smile

• Data dodania: 08-02-2010, 22:17
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi...
Uprawialam petting z chlopakiem i nie bralam yasminelle ***tabletki anty)juz 1 msc. nie doszlo do wytrysku mowi ze nawet nie czul zeby dochodzil ale ja i tak sie boje wiec wzielam az 5 tabletek yasminelle z paniki i z mysla ze to cos jbc pomoze..

NIECH KTOS MI ODPISZE czy to cos da?? i czy sa jakies dolegliwosci biorac tyle tabletek na raz??
Czy moge byc w ciazy?? mialam dzis krwawienie-miesieczne-wskazowki-dla-mlodych-kobiet" title="plamienie">plamienie krwia z pochwy..;/ ale to na 100% nie jest miesiaczka ;/

NIECH KTOS MI POMOZE!!!

• Data dodania: 08-02-2010, 23:30
  •  
  •  
  •  
  •  

Następna wariatka na forum eek
Gdzie ty miałaś rozum biorąc 5 tablet ??!!
Bierze się jedną "po" a nie eksperymentuje.

krwawienie-miesieczne-wskazowki-dla-mlodych-kobiet" title="Plamienie">Plamienie dostałaś przez to właśnie, że walnęłaś sobie te tabletki jak lentylki.
Nie wiem wogóle jak wasz petting wyglądał i co przez niego rozumiesz, bo to ogólnie bezpieczna wersja "sexu" pod warunkiem, że się zwraca na niektóre rzeczy uwagę.

A co do okresu...teraz to najstarsi mędrcy nie będą widzieć kiedy go dostaniesz eek

Ogólnie napisz jak ten petting wyglądał bo w chwili obecnej to nie napisałaś nic prócz tego jak bezmyślna jesteś.

Pozdrawiam
Rafał

• Data dodania: 09-02-2010, 14:42
  •  
  •  
  •  
  •  

no ja ylam w majtkach on bez i ocieralismy sie o siebie... no i on nie mial wytrysku,ale slyszalam ze przed wytryskiem wyplywaja jakies tam plemniki, to zapytalam sie go czy czul ze zaraz to bedzie juz..a on mowi ze nie..no ale ja i tak sie boje.. wiec pisze.. moze niektorzy tu maja wieksze doswiadczenie i wiecej rozumu na ten temat ...

• Data dodania: 11-02-2010, 12:41
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Data dodania: 11-02-2010, 17:58
  •  
  •  
  •  
  •  

Co do kolezanki od 5 tabletek...Samo ocieranie i jeszcze w majtkach to szansa 1 na milion lub wiecej. Wiec spokojnie o ile w ciazy ni ejestes to watroba jak i hormony to poczuly smile Nie rob takich mykow bo sie wykonczysz.

A co do kolegi...wiesz nasienie na palcu mogles przeniesc to fakt...ale plemniki sa bardzo wrazliwe...jesli poprawiles sobie malego ale chwile jeszcze trzymales reke na zewnatrz to zdazyly raczej zdychnac lub oslabnac o ile mozna w tym wypadku takiej terminoligii uzywac smile

Krotkie odstepy pomiedzy okresami...zdarza sie jak wczesniej nierowno miesiaczkowala to czemu nie choc ogolnie to dziwny odstep czasu...

A co do odroznienia plamienia od okresu wlasciwego...z tego co mi wiadomo wiekszosc kobiet to potrafi chyba rozroznic smile A jak jest z twoja EX ?? To juz tylko ona chyba wie wink

Prawdopodobienstwo ciazy nikle jest powinno byc ok smile

Pozdrawiam
Rafal

P.S sorki za pisownie ale mam problemy z Windowsem i ciagle siedze na ang. wersji bez polskich znakow. wink

• Data dodania: 12-02-2010, 15:37
  •  
  •  
  •  
  •  

witam , jestem autorem tego jednego z ostatnich długich postów wink generalnie mam pytanie(pytania( trochę innego pokroju , proszę o udzielanie szczerych odpowiedzi smile

- Czy słyszeliście kiedyś o przypadku zajścia w ciążę przez petting ? Nie pytam o przypadki pokroju - kolega słyszał , że koleżanka jego kolegi ze strony matki zięcia teściowej etc...tylko o faktyczne przypadki.. I tak naprawdę jaka istnieje szansa , że do czegoś takiego może dojść ? Jak powinna wyglądać ta sytuacja ?

• Data dodania: 09-04-2010, 15:22
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam
4 dni temu uprawiałam z chlopakiem seks. wiem dziwnie to zabrzmi, ale on byl w jensach a ja w majtkach. Jeansy przesiakly czy moge byc w ciazy? dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne juz 4 miesiace...

Reklama

Reklama