Czy podczas pettingu mozna zajsc w ciaze ale wtedy kiedy oboje mielismy na sobie ubrania lecz partner dostał wytrysku
Czy podczas pettingu mozna zajsc w ciaze ale wtedy kiedy oboje mielismy na sobie ubrania lecz partner dostał wytrysku
na pewno nie o ile po wytrysku nie włożył Ci penisa albo ręki ze spermą do pochwy i o ile nie miałaś wtedy dni płodbe / 8-17 dzień cyklu /
nurtuje mnie takie pytanie: jak te majtki mogły się "zsunąć?" same?
czesc kobitki..mam problem. kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia byl to sex przerywany do wytrysku doszlo ale poza pochwa..tzn facet wyjal penisa z pochwy kiedy poczul ze juz sie to ''cos'' zbliza..i sperma wyciekla poza pochwa..ale boje sie o ten sluz ktory wycieka przed wytryskiem. to byly moje plodne dni..poradzcie mi cos..odpowiedzcie prosze wszystkich ;(
czy moge byc w ciazy?
to ja pisalam wczesniej o tym sexie przerywanym..strasznie sie boje..miesiaczke powinnam miec 5 kwietnia..a ja juz sie stresuje..i mysle o tym..bardzo sie tego boje..chlopak tlumaczy mi ze przeciez zajsc w ciaze nie jest tak latwo-ok ozumiem ale nadal jednak sie boje strasznie..prosze poradzcie mi cos..czy moglam zajsc w ciaze?
Witam mam pytanko
Ostatnio z moja dzieczyna uprawialismy petting. Ja bylem w bieliznie i ona rowniez. Ocieralismy sie naszymi narzadami plciowymi barzo mocno. Gdy skonczylismy zauwazylem na mojej bieliznie mokra plame. CZy moja dziewczyna mogla zajsc w ciaze? Orgazmu nie bylo prosze o pomoc z Gory dzieki
ta wiadomosc wyzej to moja wytrysku tez nie bylo... pozdrawaim
mam takie pyt, zabawiałam sie z facetem ale nie uprawialismy sexu, natomiast on sposcił mi sie na piersi po cztym to wytarłam a nastepnie robil mi minetke czy jestes ryzyko zajscia w ciaze?ost okres miałam 5 maja
teraz powinnam dostac 4-7 czerwca a okresu nie ma![]()
strasznie boli mnie kregosłup i mam mrowienie piersi prosze o pomoc;(