8 użytkowników online: 4704

Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 29-07-2010, 20:26
  • Ilość członków 955
  •  
  • Tematów na forum: 29227
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

Możliwość ciąży w takim wypadku? [201]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Data dodania: 07-06-2007, 19:26
  •  
  •  
  •  
  •  

Hejka.może wy mi pomożecie bo nie wiem co mam robić...Od 3 miesięcy nie mam okresu,chociaż nigdy się nie kochałam itp.Nie mam pojęcia co mam robić a do ginekologa boję się iść...Proszę...

• Data dodania: 07-06-2007, 19:35
  •  
  •  
  •  
  •  

do dziewczyny, ktora nie miala okresu- jezeli ni mialas kontaktow seksualnych i nie masz okresu, radzilabym udac sie do lekarza, to na prawde nie jest nic strasznego!!! brak okresu moze miec wiele przyczyn, radzilabym to sprawdzic

• Data dodania: 07-06-2007, 19:48
  •  
  •  
  •  
  •  

mam takie pyt, zabawiałam sie z facetem ale nie uprawialismy sexu, natomiast on sposcił mi sie na piersi po cztym to wytarłam a nastepnie robil mi minetke czy jestes ryzyko zajscia w ciaze?ost okres miałam 5 maja teraz powinnam dostac 4-7 czerwca a okresu nie ma strasznie boli mnie kregosłup i mam mrowienie piersi prosze o pomoc;(

• Data dodania: 02-08-2007, 02:21
  •  
  •  
  •  
  •  

wiec tak ocieralam sie z moim chlopkaiem nazadami i podczas tego tesz pare raz wlozyl mi kawalek palca bo jestem dziewica... moj chlopak sie nie spuscil ale czy jest ryzyko zajscia w ciaze?? prosze o odpowiedz(

• Data dodania: 07-08-2007, 13:10
  •  
  •  
  •  
  •  

Witam,

Mam pewne dość banalne i błahe do Was pytanie, ale spędza mi ono sen z powiek.

Mianowicie, czy istnieje możliwość zapłodnienia, jeśli jestem dziewicą i pieściłam się z chłopakiem przez bieliznę? Ocieraliśmy się o nasze narządy - moja bielizna była mokra od mojego śluzu a on miał wytrysk w swoją bieliznę. Zaraz potem poszłam się załatwić i zmieniłam bieliznę.

Czy w ogóle istnieje możliwość zapłodnienia, jeśli wytrysk nie nastąpił w pochwie?

Zdarzyło się to 3 sierpnia okres powinnam dostać 21 czy były to moje dni płodne (cykl trwa przeważnie +/- 32 dni)?

W jakim czasie po zapłodnieniu można wykonać test beta-HCG lub HCG - który z nich jest lepszy?

Jakie są najwcześniejsze objawy ciąży, (które można rozpoznać już w kilka dni "po?

Robiliśmy to 3 sierpnia a 6 sierpnia wykonałam test płytkowy wynik był negatywny - wiarygodny czy za szybko? Okres powinnam dostać 21 sierpnia, więc czy jeśli pójdę na badanie krwi 13 sierpnia (3 sierpnia to robiliśmy) wynik będzie w 100% wiarygodny? Czy do 21 sierpnia powinnam mieć już jakieś objawy ciąży?

Co mi radzicie?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Data dodania: 27-09-2007, 16:48
  •  
  •  
  •  
  •  

ja mam pytanie moja dziewczyna połkneła moja sperme czy moze zajsc w ciaze ?

• Data dodania: 27-09-2007, 17:41
  •  
  •  
  •  
  •  

27-09-2007 o 16:48, gość :

hahaha xD
  • Data dodania: 27-09-2007, 17:51
  •  
  •  
  •  
  •  

27-09-2007 o 16:48, gość :

hahaha xD
  • Data dodania: 01-11-2007, 21:53
  •  
  •  
  •  
  •  

Hej mam pytanie strasznie się boje

spóźnia mi się okres

nie spałam ze swoim chłopakiem bo uważam że to jeszcze nei czas,ale leżałam na swoicm chłopaku on miał ubranie i ja ocieraliśmy się o siebie czy moge zajść w ciąże aha nie miał wytrysku błagam odpiszcie

• Data dodania: 01-11-2007, 22:02
  •  
  •  
  •  
  •  

Nie nie zajdziesz w ten sposób w ciążę. Tak na przyszłość czytaj wcześniejsze pytania i odpowiedzi. Pozdrawiam

Reklama

Reklama