Hejka.może wy mi pomożecie bo nie wiem co mam robić...Od 3 miesięcy nie mam okresu,chociaż nigdy się nie kochałam itp.Nie mam pojęcia co mam robić a do ginekologa boję się iść...Proszę... ![]()
Hejka.może wy mi pomożecie bo nie wiem co mam robić...Od 3 miesięcy nie mam okresu,chociaż nigdy się nie kochałam itp.Nie mam pojęcia co mam robić a do ginekologa boję się iść...Proszę... ![]()
do dziewczyny, ktora nie miala okresu- jezeli ni mialas kontaktow seksualnych i nie masz okresu, radzilabym udac sie do lekarza, to na prawde nie jest nic strasznego!!! brak okresu moze miec wiele przyczyn, radzilabym to sprawdzic
mam takie pyt, zabawiałam sie z facetem ale nie uprawialismy sexu, natomiast on sposcił mi sie na piersi po cztym to wytarłam a nastepnie robil mi minetke czy jestes ryzyko zajscia w ciaze?ost okres miałam 5 maja teraz powinnam dostac 4-7 czerwca a okresu nie ma strasznie boli mnie kregosłup i mam mrowienie piersi prosze o pomoc;(
wiec tak ocieralam sie z moim chlopkaiem nazadami i podczas tego tesz pare raz wlozyl mi kawalek palca bo jestem dziewica... moj chlopak sie nie spuscil ale czy jest ryzyko zajscia w ciaze?? prosze o odpowiedz
(
Witam,
Mam pewne dość banalne i błahe do Was pytanie, ale spędza mi ono sen z powiek.
Mianowicie, czy istnieje możliwość zapłodnienia, jeśli jestem dziewicą i pieściłam się z chłopakiem przez bieliznę? Ocieraliśmy się o nasze narządy - moja bielizna była mokra od mojego śluzu a on miał wytrysk w swoją bieliznę. Zaraz potem poszłam się załatwić i zmieniłam bieliznę.
Czy w ogóle istnieje możliwość zapłodnienia, jeśli wytrysk nie nastąpił w pochwie?
Zdarzyło się to 3 sierpnia okres powinnam dostać 21 czy były to moje dni płodne (cykl trwa przeważnie +/- 32 dni)?
W jakim czasie po zapłodnieniu można wykonać test beta-HCG lub HCG - który z nich jest lepszy?
Jakie są najwcześniejsze objawy ciąży, (które można rozpoznać już w kilka dni "po
?
Robiliśmy to 3 sierpnia a 6 sierpnia wykonałam test płytkowy wynik był negatywny - wiarygodny czy za szybko? Okres powinnam dostać 21 sierpnia, więc czy jeśli pójdę na badanie krwi 13 sierpnia (3 sierpnia to robiliśmy) wynik będzie w 100% wiarygodny? Czy do 21 sierpnia powinnam mieć już jakieś objawy ciąży?
Co mi radzicie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
ja mam pytanie moja dziewczyna połkneła moja sperme czy moze zajsc w ciaze ?
Hej mam pytanie strasznie się boje
spóźnia mi się okres![]()
nie spałam ze swoim chłopakiem bo uważam że to jeszcze nei czas,ale leżałam na swoicm chłopaku on miał ubranie i ja ocieraliśmy się o siebie czy moge zajść w ciąże aha nie miał wytrysku błagam odpiszcie ![]()
Nie nie zajdziesz w ten sposób w ciążę. Tak na przyszłość czytaj wcześniejsze pytania i odpowiedzi. Pozdrawiam