5 użytkowników online: 4829

Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 29-07-2010, 19:54
  • Ilość członków 955
  •  
  • Tematów na forum: 29226
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

Możliwość ciąży w takim wypadku? [201]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Data dodania: 13-11-2007, 18:35
  •  
  •  
  •  
  •  

Jesli dziewczyny nie uprawialy seksu ani nic a nie maja okresu to czesto zwiazane jest to z odchudzaniem . Jak sie dziewczyna odchudza bardzo to przestaje miec okres. Jesli odchydzacie sie i nie macie okresu zacznijcie jesc, to znaczy ze cos jest nie tak ale napewno nie ciaza!

• Data dodania: 13-11-2007, 18:36
  •  
  •  
  •  
  •  

Jak nie wiecie jak sie kochac to nie robcie tego bo pozniej sa same problemy.

• Data dodania: 13-11-2007, 19:12
  •  
  •  
  •  
  •  

Warto pomyśleć nie tylko JAK, ale i PO CO.

Image
  • Data dodania: 13-11-2007, 20:17
  •  
  •  
  •  
  •  

mam pytanie, w niedziele urawiałam petting z moim chłopakiem. Miał wytrysk, wytarł sie chusteczka a pozniej włozył mi palca do pochwy, CZy istnieje prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy??

• Data dodania: 16-11-2007, 20:07
  •  
  •  
  •  
  •  

Mam pytanko, miałem prezerwatywe, doszedłem w mojej dziewczynie, lecz uprawialiśmy seks nadal, oczywiście nie pękła, po 30-40 minutach skoczyłem do sklepu i zakupiłem test ciążowy, wynik negatywny, ale nadal mam lekkie obawy, czy to by było realne aby ona była w ciąży?

• Data dodania: 16-11-2007, 20:19
  •  
  •  
  •  
  •  
Test ciążowy robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki A jak prezerwatywa nie pękła, to raczej nie musisz się obawiać.
  • Data dodania: 16-11-2007, 20:40
  •  
  •  
  •  
  •  

A czy było by to realne żeby w jakiś sposób moja sperma wylała się na prezerwatywe i jak dalej uprawialiśmy stosunek to czy by to zagroziło ? razz (głupie pytanie wiem i przepraszam)

• Data dodania: 18-11-2007, 19:40
  •  
  •  
  •  
  •  

uprawialismy z mopim chlopakiem petting. oboje bylismy ubraniach... niby nie doszlo do wytrysku, on nie dotykal swojego w ogole czlonka... tylko ja go piescilam... okres spoznia mi sie juz ok 5 dni od jakiegos tygodnia dzien w dzien sie denerwuje na maxa czy to ciaza czy nie... chba wyladuje w psychiatryku... prosze pomozcie

• Data dodania: 18-11-2007, 20:08
  •  
  •  
  •  
  •  

27-09-2007 o 17:41, gość :

27-09-2007 o 16:48, gość :

ja mam pytanie moja dziewczyna połkneła moja sperme czy moze zajsc w ciaze ?

A czy twoja dziewczyna jak ma okres,to jej krew wypływa przez usta? Ile ty czlowieku masz lat.Nawet w podstawówce anatomii uczą
  • Data dodania: 19-11-2007, 08:15
  •  
  •  
  •  
  •  

prawialismy z mopim chlopakiem petting. oboje bylismy ubraniach... niby nie doszlo do wytrysku, on nie dotykal swojego w ogole czlonka... tylko ja go piescilam... okres spoznia mi sie juz ok 5 dni od jakiegos tygodnia dzien w dzien sie denerwuje na maxa czy to ciaza czy nie... chba wyladuje w psychiatryku... prosze pomozcie