4 użytkowników online: 2809

Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 08-09-2010, 11:14
  • Ilość członków 996
  •  
  • Tematów na forum: 29437
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

Możliwość ciąży w takim wypadku? [203]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Data dodania: 23-07-2008, 12:05
  •  
  •  
  •  
  •  

każdemu mężczyźnie wydobywa się z penisa preejakulat. mogłeś go nie zauważyć, bo jest bezbarwny. nikt ci nie powie czy doszło do zapłodnienia czy nie, bo nikt nie wie. można tylko przypuszczać, że są małe szanse.

• Data dodania: 03-08-2008, 19:46
  •  
  •  
  •  
  •  

czesc mam pytanie ... byc moze glupio to zabrzmi ale chcialabym znac odpowiedz .. przytulalam soe z chlopakiem w lozku ... ja nie mialam majtek a on mial i doszlo do wytrysku... czy jest mozliwosc ze jezeli jego mokre majtki i moje miejsce intymne mialo kontakt to moge byc w ciazy?? dodam ze od paru dni czuej ze moje piersi sa wieksze i boli mnie jak naciskam na barzuszek razz i szczerze mowiac troszke sie martwie... jak mozecie to odpiszcie.. z gory dzieki

• Data dodania: 03-08-2008, 20:44
  •  
  •  
  •  
  •  

Mam pewien problem. Dwa tyodnie temu uprawiałam z chłopakiem sex i pękła prezerwatywa. Trochę się przestarszyłam, powiedział, że nie dostał wytrysku w momęcie pęknięcia. Dziś się obwiam bo powinnam dostać okres 2 dni temu, a już prawie od tygodnie boli mnie podbrzusze tak jak bym miała dostać okres do tego od 4 dni jest mi ciągle niedobrze przez całe dnie i przez to nie mogę jeść. Czy to możliwe, że zaszłam w ciąże?

• Data dodania: 03-08-2008, 22:47
  •  
  •  
  •  
  •  

Może tak a może nie, 50 na 50 zrób test ciązowy inaczej się nie dowiesz czy zaszłaś.

• Data dodania: 03-08-2008, 23:15
  •  
  •  
  •  
  •  

A kiedy najlepiej zrobić test by wyszedł dobrze?

• Data dodania: 04-08-2008, 15:20
  •  
  •  
  •  
  •  

mam problem. uprwialismy z chlopakiem petting i mimo tego ze on twierdzi ze nie ma szans ze doszlo do zaplodnienia ja wmawiam sobie ivboje sie ze jestem w ciazy...okres spoznia mi sie 3 dni ale wczesniej mialam stan zapalny poniewa sie przeziebilam. prosze o odpowiedz.

• Data dodania: 04-08-2008, 15:47
  •  
  •  
  •  
  •  

Mam pewien, dosyć poważny jak sądzę problem... moja dziewczyna ma teraz dni płodne i wczoraj niestety doszło między nami do zbliżenia, nie do pełnego stosunku - skończyło się na tym, że kilka razy byłem \"w niej\", nie doszło do wytrysku, a co do sprawy preejakulatu też nie jestem do końca pewien, bo raczej nigdy mi to nie towarzyszyło i nie wiem czy to nie był tylko jej śluz, poza tym do mojego wytrysku było z tego co czułem raczej daleko i żeby do niego doszło musiałoby to jeszcze chwilę trwać. Jakie jest prawdopodobieństwo tego, że ona mogła zajść w ciążę??!! BŁAGAM! niech ktoś mi odpowie, bo od wczoraj nie myślę cholera o niczym innym... Proszę, niech ktoś mi tylko oceni mniej więcej prawdopobieństwo... Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

KAŻDY MĘŻCZYZNA WYDZIELA PODSZAC PODNIECENIA CZY STOSUNKU-PREEJAKTULAT,I NIKT I NIC TEGO NIE ZMIENI,TAK BĘDZIE ZAWSZE.

• Data dodania: 04-08-2008, 15:50
  •  
  •  
  •  
  •  

Mam pewien problem. Dwa tyodnie temu uprawiałam z chłopakiem sex i pękła prezerwatywa. Trochę się przestarszyłam, powiedział, że nie dostał wytrysku w momęcie pęknięcia. Dziś się obwiam bo powinnam dostać okres 2 dni temu, a już prawie od tygodnie boli mnie podbrzusze tak jak bym miała dostać okres do tego od 4 dni jest mi ciągle niedobrze przez całe dnie i przez to nie mogę jeść. Czy to możliwe, że zaszłam w ciąże?

TO ŻE PEKŁA I NIE DOSZEDŁ WTEDY DO WYTRYSKU O NICZM NIE ŚWIADCZY,BO MIMO WSZYSTKO WCZEŚNIEJ WYDZIELAŁ SIĘ OD NIEGO PREEJAKTULAT,CZYLI TAKI PŁYN W KTORYM I TAK ZNAJDUJĄ SIĘ PLEMNIKI. NO CHYBA,ŻE TO BYŁA PREZERWATYWA ZE ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM,ALE PEWNOŚĆ MASZ TERAZ 50/50

• Data dodania: 11-08-2008, 22:58
  •  
  •  
  •  
  •  

mam pytanie. dzis z chlopakiem kochalismy sie bez zadnego zabezpieczenia. w pewnym momencie powiedzial zebym z niego zeszla bo chce cos sprawdzic. nie mial orgazmu ale na jego czlonku bylo cos , mozliwe ze to troche sluzu z mojej pochwy? acha.. i jeszcze jedno pytanie.. czy jak chlopak ma wytrysk to pol godziny po tym znow moze miec i to bardzo silny? proszee o odpowiedz to wazne dla mnie. z gory dziekuje.

• Data dodania: 22-08-2008, 14:57
  •  
  •  
  •  
  •  

Pare dni po pettingu zauważyłam na swoich piersiach i na mostku żyły.. Czy to mogą być pierwsze objawy ciąży... ? Okres mam dostać 4-5 września.. do tego czasu nie wytrzymam... Co to może być... odpiszcie.. Już mam schizy..

E.J

Reklama

Reklama