każdemu mężczyźnie wydobywa się z penisa preejakulat. mogłeś go nie zauważyć, bo jest bezbarwny. nikt ci nie powie czy doszło do zapłodnienia czy nie, bo nikt nie wie. można tylko przypuszczać, że są małe szanse.
każdemu mężczyźnie wydobywa się z penisa preejakulat. mogłeś go nie zauważyć, bo jest bezbarwny. nikt ci nie powie czy doszło do zapłodnienia czy nie, bo nikt nie wie. można tylko przypuszczać, że są małe szanse.
czesc mam pytanie ... byc moze glupio to zabrzmi ale chcialabym znac odpowiedz .. przytulalam soe z chlopakiem w lozku ... ja nie mialam majtek a on mial i doszlo do wytrysku... czy jest mozliwosc ze jezeli jego mokre majtki i moje miejsce intymne mialo kontakt to moge byc w ciazy?? dodam ze od paru dni czuej ze moje piersi sa wieksze i boli mnie jak naciskam na barzuszek
i szczerze mowiac troszke sie martwie...
jak mozecie to odpiszcie.. z gory dzieki
Mam pewien problem. Dwa tyodnie temu uprawiałam z chłopakiem sex i pękła prezerwatywa. Trochę się przestarszyłam, powiedział, że nie dostał wytrysku w momęcie pęknięcia. Dziś się obwiam bo powinnam dostać okres 2 dni temu, a już prawie od tygodnie boli mnie podbrzusze tak jak bym miała dostać okres do tego od 4 dni jest mi ciągle niedobrze przez całe dnie i przez to nie mogę jeść. Czy to możliwe, że zaszłam w ciąże?
Może tak a może nie, 50 na 50 zrób test ciązowy inaczej się nie dowiesz czy zaszłaś.
A kiedy najlepiej zrobić test by wyszedł dobrze?
Mam pewien, dosyć poważny jak sądzę problem... moja dziewczyna ma teraz dni płodne i wczoraj niestety doszło między nami do zbliżenia, nie do pełnego stosunku - skończyło się na tym, że kilka razy byłem \"w niej\", nie doszło do wytrysku, a co do sprawy preejakulatu też nie jestem do końca pewien, bo raczej nigdy mi to nie towarzyszyło i nie wiem czy to nie był tylko jej śluz, poza tym do mojego wytrysku było z tego co czułem raczej daleko i żeby do niego doszło musiałoby to jeszcze chwilę trwać. Jakie jest prawdopodobieństwo tego, że ona mogła zajść w ciążę??!! BŁAGAM! niech ktoś mi odpowie, bo od wczoraj nie myślę cholera o niczym innym... Proszę, niech ktoś mi tylko oceni mniej więcej prawdopobieństwo... Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
KAŻDY MĘŻCZYZNA WYDZIELA PODSZAC PODNIECENIA CZY STOSUNKU-PREEJAKTULAT,I NIKT I NIC TEGO NIE ZMIENI,TAK BĘDZIE ZAWSZE.
Mam pewien problem. Dwa tyodnie temu uprawiałam z chłopakiem sex i pękła prezerwatywa. Trochę się przestarszyłam, powiedział, że nie dostał wytrysku w momęcie pęknięcia. Dziś się obwiam bo powinnam dostać okres 2 dni temu, a już prawie od tygodnie boli mnie podbrzusze tak jak bym miała dostać okres do tego od 4 dni jest mi ciągle niedobrze przez całe dnie i przez to nie mogę jeść. Czy to możliwe, że zaszłam w ciąże?
TO ŻE PEKŁA I NIE DOSZEDŁ WTEDY DO WYTRYSKU O NICZM NIE ŚWIADCZY,BO MIMO WSZYSTKO WCZEŚNIEJ WYDZIELAŁ SIĘ OD NIEGO PREEJAKTULAT,CZYLI TAKI PŁYN W KTORYM I TAK ZNAJDUJĄ SIĘ PLEMNIKI. NO CHYBA,ŻE TO BYŁA PREZERWATYWA ZE ŚRODKIEM PLEMNIKOBÓJCZYM,ALE PEWNOŚĆ MASZ TERAZ 50/50
mam pytanie. dzis z chlopakiem kochalismy sie bez zadnego zabezpieczenia. w pewnym momencie powiedzial zebym z niego zeszla bo chce cos sprawdzic. nie mial orgazmu ale na jego czlonku bylo cos , mozliwe ze to troche sluzu z mojej pochwy? acha.. i jeszcze jedno pytanie.. czy jak chlopak ma wytrysk to pol godziny po tym znow moze miec i to bardzo silny? proszee o odpowiedz to wazne dla mnie. z gory dziekuje.