4 użytkowników online: 3030

Forum Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 17-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 08-09-2010, 11:14
  • Ilość członków 996
  •  
  • Tematów na forum: 29437
  •  
  • Artykuły: 75
  •  
  •  
  • Porady: 30
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.8)
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

spóźniający się okres [2605]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (4.0)

• Data dodania: 28-06-2006, 19:30
  •  
  •  
  •  
  •  

Odpowiedz do sotosoto najlepiej załóż własny temat a nie pisz w tym wtedy na pewno prędzej ktoś przeczyta, a co do twojego pytania to można być w ciąży i jeszcze mieć okres. Najlepiej przelamać stres i wybrać sie do lekarza. Pozdrawiam. JM

• Data dodania: 28-06-2006, 19:34
  •  
  •  
  •  
  •  

cześć słuchajcie prosze o odpowiedź nie jestem już dziewicą.. i igraszkowaliśmy z moim chłopakiem on mi wkładał palca do pochwy co prawda miał na rekach sperme ale za nim zaczeliśmy umył je i wytarł... okres spóźnia mi sie już tydzień ale robiłam już 2 testy ciążowe i wyszło że nie jestem w ciąży przez te dni żyje w wielkim stresie czy to stres albo co innego czy możliwa jest ciąża proszę o odpowiedź będę bardzo wdzięczna naprawde błagama odpiszcie !!

Najlepiej wybrać sie do lekarza. Czesto stres opóźna miesiączkę ale również (nie chcąc Cię straszyć) testy nie wychodzą dobrze (wiem po sobie) więc pierwsza mija rada w tym wypadku wydaje mi się najbadzie rozsądna i wtedy sie uspokoisz. Pozdrawiam.

• Data dodania: 28-06-2006, 20:44
  •  
  •  
  •  
  •  

Cześć!wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy.Plemniki ktore nie sa w odpowiedniej temperaturze(tak jak w pochwie),obumieraja wiec ciaza w taki sposob jest bardzo malo prawdopodobna.A testy ciazowe nie klamia w 98,8%,jednak zawsze jest jakies prawdopodobienstwo,ale jesli zrobilas juz dwa to napewno cie nie zawiodly.Wiec nie masz sie czym stresowac, jesli sie rozluznisz i przestaniesz tak o tym myslec napewno dostaniesz okres i wszystko wroci do normy.Wiem to z doswiadczenia)) Pozdrawiam

• Data dodania: 07-07-2006, 07:42
  •  
  •  
  •  
  •  

Czesc mam pytanko poniewaz spoznia mi sie okresik(jak wam razz ) juz 3dzien ... ale strasznie bola mnie piersi sa twarde i brzuszek na dole (jajnik...) tak jak zawsze przed okresem, co do wspolzycia to niedoszlo bylo pare milych petingow biggrin ale to nic powaznego, czy mozliwe jest ze spoznia mi sie z powodu pogody ? bo raz zimno a raz po 30-pare stopni mad i nerwy koniec szkoly byl itp...

czekam na odpowiedz i zgory pozdrawiam wszystkich

• Data dodania: 08-07-2006, 21:25
  •  
  •  
  •  
  •  

04-05-2006 o 11:21, teqila :

Okres spóznia mi się już 6 dni....Zrobiłam sobie test i wyszło mi że nie jestem w ciąży.....Współżyłam z moim chłopakiem w 13 dniu cyklu...Na razie nie mam żadnych objawów...co robić??

• Data dodania: 16-07-2006, 16:26
  •  
  •  
  •  
  •  

Jestem strasznie zdenerwowana. miedzy mną, a moim chłopakiem doszło nie dawno do zbliżenia. Nie uprawialiśmy seksu lecz byliśmy nadzy i jego penis dotknął moich miejsc intymnych. Byliśmy sobą tak zafascynowani, że zapomnieliśmy o bezpieczeństwie, myślelismy tylko o sobie. Teraz bardzo się boję gdyż spóźnia mi się okres już bardzo długo. Czy możliwe jest aby doszło do zapłodnienia? Bardzo się denerwuje i boję. Prosze o odpowiedzi.

• Data dodania: 21-07-2006, 14:12
  •  
  •  
  •  
  •  

witam bardzo chciala bym aby ktos doswiadcony mi pomogl a mianowicie kochalam sie ze swoim chlopakiem zabezpiecajac sie prezerwatywa i wszytsko bylo ok prezerwatywa nie pekła ale mi spoznia sie okres nie mam regularnych miesiaczek ale wystepuja one mnie wiecej z 2-3 dniowa roznica czy jest mozliwosc ze ejstemw ciazy?? pomózcie

• Data dodania: 24-07-2006, 12:05
  •  
  •  
  •  
  •  

JA CHCĘ OKRES!!!

• Data dodania: 24-07-2006, 12:13
  •  
  •  
  •  
  •  

CO JA MAM ROBIĆ? MAM DOPIERO 13 LAT ALE OKRES MA JUZ W S UMIE OKOŁO 2 LAT.. I MIAŁAM JUZ LEGULARNIE!;-[ A TERZ SPÓŻNIA MI SIE W TYM MIESIĄCU JUZ O TYDZIEŃ! W CIĄZY RACZEJ BYC NIE MOGE BO JAK TZN,,, Z KIM..! ALE NIE WIEM CO MI SIĘ DZIEJE CZY JESTEM CHORA NA COŚ CZY C O...? NIE WIEM/... BOLI MNIE TYLKO TROCHE BRZUCH KU DOŁU I MAM TAKIE UCZUCIE JAKBY BYŁ TAM TYLKO JAKIS TWARDY... NIECH MI KTOŚ ODPISZE PROSZEEE!!

• Data dodania: 26-07-2006, 11:37
  •  
  •  
  •  
  •  

mam mam mam mam mam mam mam !!! huraa!! dostałam! dzisiaj! razz

Reklama

Reklama