użytkowników online: 4503

Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.0)
      Ginekologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę
       O grupie Forum  Wiadomości (412) Artykuły (121) Porady (86) Społeczność (214) Szukaj  

Forum - Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Antykoncepcja ratunkowa – informacje dla pacjentek [5]

• Dodano: 05-10-2010, 12:28
      •  
      •  
      •  
      •  
      Przeczytaj komentowany artykuł: Antykoncepcja ratunkowa – informacje dla pacjentek

Mi się raz zdarzyło - brałam Midianę. W ciąży nie byłam i dobrze się po niej czułam. Bałam się, że będzie mnie mdliło i będze osłabiona (tak słyszałam), ale na prawdę było OK. Jednak już nie chcę powtarzać błędu...
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 09-10-2010, 23:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      Terra po co Wy takie tam glupoty piszecie.

Tabletka po moze dzialac jako srodek poronny czyt aborcyjny.

Jesli nie pozwala zagniezdzic sie zaplodninej komorce jajowej to juz jest skutek aborcyjny.

Prosze nie oszukuj kobiet.
      • Dodano: 09-01-2011, 17:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      A czy Midiana to nie zwykła tabletka antykoncepcyjna? Czy słyszałaś o innych tabletkach "po"?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 19-01-2011, 11:23
      •  
      •  
      •  
      •  
      mam pytanie
      3 dnia okresu współżyłam bez zabezpieczenia, po niecałych 48godz wzięłam tabletkę PO, po tygodniu od zażycia tabletki escapelle dostałam znowu okresu z bólami brzucha (krwawienie w 11 dniu cyklu). czy to jest możliwe że tylko tydzień i znowu okres czy to jest to krwawienie uboczne? dodam że jest to krwawienie a nie plamienie..

proszę o odpowiedź bo się martwię frown a do lekarza idę dopiero we wtorek.
      confused
      • Dodano: 29-06-2011, 11:22
      •  
      •  
      •  
      •  
      Tabletki po to rzecz bardzo pryzdatna...Ja noszę zawsze w portfelu Escapelle na wszelki wypadek, lepiej tak zrobić, niż potem w razie wpadki szukac lekarza... a propos wpadki, to na *** jest własnie lista tych lekarzy który nie robią problemu przy wypisywaniu

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?