użytkowników online: 4503

Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.0)
      Ginekologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę
       O grupie Forum  Wiadomości (412) Artykuły (121) Porady (86) Społeczność (214) Szukaj  

Forum - Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Leczenie stomatologiczne w okresie ciąży. [4]

• Dodano: 27-03-2011, 14:11
      •  
      •  
      •  
      •  
      Przeczytaj komentowany artykuł: Leczenie stomatologiczne w okresie ciąży.

a co,jeśli przed ciąża nie zdąży kobieta poleczyć wszystkich zebów ( a jest ich sporo)a teraz okazuje się że jest w 10 tyg.ciąży?Czy może mimo strachu,bo bardzo boi sie leczyc zęby-może na znieczulenie( do tej pory tez jak szłą leczyć zęby to zawsze na znieczulenie) dalej leczyć w stanie błogosławionym?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 11-06-2011, 13:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      Wyleczone zęby dają poczucie pełnego szczęścia, warto się pomęczyć by potem mieć satysfakcje z białych, zdrowych ząbków smile )))))))
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 07-09-2011, 10:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      dlaczego nikt nie odpowiada na komentarze jestem w ciazy zawsze mialam problemy z zebami do takiego stopnia ze mam 31lat i proteze teraz przed ciaza znowu zaczelam wyrywac ostatnie zeby ale nie zdarzylam bo zaszlam w ciaze co mam teraz zrobic jestem w 10 tygodniu a mam 8zebow do wyrwania a 3 do leczenia czy moge juz wyrywac odpowie ktos.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 30-04-2012, 22:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      no ja w ciąży nie miałam problemów z zębami po mino zachcianek, ale później sie trochę gorzej z nimi porobiło . Teraz już jest ok, ale to dzięki koleżance, która poleciła mi świetnego stomatologa i ortodontę dr Renatę Golińską - Paczulską z Rs DENTAL .
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?